Galaxy S10 kablosuz kulaklık hediye

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan Galaxy S10 ön sipariş vereceklere hediye kablosuz kulaklık geliyor. 150 Dolara satışta olan bir kulaklığın dağıtılacağı söyleniyor. Henüz resmi açıklaması gelmedi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S10 tanıtımına kısa süre kala önemli bir duyuru yapıldı. Galaxy S10 alanlara yanında 150 dolar hediye kulaklık verilecek. 

Samsung’un daha öncede önemli modellerinde hediye olarak bazı promosyonları verdiği biliniyor. Yeni Galaxy’ de pahallı bir hediye ile karşımıza çıkıyor. Tabi telefon fiyatına bakarsak hediyesi de ancak bu olur diyebiliriz. Özellikle Türkiye fiyatı doların mevcut kuru ile baya bir para ettiğinden bize bu hediye az bile diyebiliriz. 🙂

Galaxy S10 kablosuz kulaklık hediye ediyor

Uygun fiyatta olan Galaxy S10 Lite kablosuz kulaklık hediye verilir mi?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S10 hediye kulaklık ön sipariş verenlere hediye olarak dağıtılacak. Tabi hediye kablosuz kulaklık tüm S10 modellerini kapsıyor mu net bir bilgiye sahip değiliz. Ama büyük ihtimal tüm modellerde olabilir. Belki farklı hediyelerde gelebilir.

Samsung Galaxy S10 Şubat sonu ile Mart’ ın ilk haftası ön siparişe çıkıyor. Ek bilgi olarakta hediye kulaklık için henüz resmi açıklama yapılmadı. 

Geçtiğimiz haftalarda Galaxy S10 fiyatı sızdırılmıştı. Tüm S10 serisinin fiyatı yayınlandı. İşte bu Galaxy S10 fiyatı haberimizde detaylarını görebilirsiniz.

Samsung, hediye kablosuz kulaklıkla Galaxy S10 alacakların dikkatini çekmek için önemli bir hamle yaptığı görünmekte.  

Galaxy S10 kablosuz kulaklık hediye

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir