Galaxy S11 ekranı 120 Hz olacak

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un ekranda yeni bir teknoloji ile kullanıcılarının karşısına çıkabilir. Ekran ve kamera konusunda çok beklentiler olan bir model Galaxy S11 ekran hızı 120 Hz olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ dan yeni Galaxy S modeli için çok konuşulan iddialar gündemde yerini almaya devam ediyor. Son yılların kamera rekabeti telefonun en önemli faktörlerinden biri olmasını sağladı. Galaxy S11 için yeni bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik. 

Galaxy S11 ekranı 120 Hz ile çalışabilecek. Söylentilere göre 60 ile 120 Hz arasında bir geçiş olacak. Bir söylenti de tamamen 60 ile çalışacağı, ikinci ise tamamen 120 ve son olarak 60 ile 120 arasında duruma göre geçiş olacak.

Ekranda yenileme hızıları çok önemli bir faktördür. Hatta televizyonlarda dahi ekran kalitesinde bu özellik çok önemli yere sahip. Şirketin rakiplerinden Huawei yeni çıkardığı telefonun ekranında 90 Hz kullandığı biliniyor. Razer markası ise 120 ile bu alanda bir ilk oldu.

Note 9′ da One UI beta sürecinde tespit edildiği öne sürülen gizli ayarların bu ortay atılan Hz gün yüzüne çıkardığı söyleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S11 ekranı 120 Hz olacak

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.