Galaxy S20 Plus 5G görünümü sızdı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un geçen yıldan beri gündeme gelen yeni S modeli için u dönüşü bir karar alınarak ad değiştirme bilmecesinden sonra şimdide Galaxy S20 Plus 5G görüntüsü!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir kaç aydır yeni çıkacak Samsung S modelleri hakkında iddialar dolaşırken yeni yayınlanan bir sızıntıya göre Galaxy S20 Plus 5G aşağıdaki görsellerde yer alıyor. 

Bir ara 3 boyutlu tasarımla yayınlanan görüntüler işte S20 diye yer almıştı. Tabi bu ilk değil ve buna benzer iddialar ara ara teknoloji gündeminde yer aldı. Ama yeni yayınlanan görsellere bakıldığında sanırım gerçek bu diyebiliriz.

Sızıntı XDA formunda yayınlandı. Bir kullanıcının paylaştığı görseller olay oldu. 

  • Ekran yine Infinity O 
  • Kavisli ekran 2.5 D ve Hz değerinin 120 olacağı bekleniyor
  • Arka kısımda 4 kamera yerleşimi görünüyor. Daha önce ana tarafta makro lensin, telefoto ve ultra geniş kameradan söz ediliyor
  • İşlemcisinde Snap.865 kullanılacağı bilinmekte

Tanıtımı az kaldı ama baya bir bilgi sızdırıldı. Bir diğer tanıtımı beklenen model katlanabilir Galaxy X Flip olacağı söylenmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S20 Plus 5G görünümü sızdı


Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 00:04

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir