General Mobile' dan yerli üretim logosu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

İlk Türkiye yerli üretimli logolu cep telefonu General Mobile' dan. Yeni alınan kararla artık Türkiye' de üretilen ürünlerde yerli ürün bandrolü olacak. İşte yerli telefon!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye’ nin yerli üretim logolu cep telefonu General Mobile’ dan geldi. General Mobile’ ın İstanbul’ daki fabrikasında üretilen telefon modellerinde yerli üretimi belirten logolu ürünler satışa çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda devlet tarafından alınan bir kararla Türkiye üretimli ürünlerde yerli logo olması şartı yavaş yavaş ürünlere yerleşmeye başladı. Amaç yerli üretimi desteklemek. Bunlardan biri General Mobile raflarda yerini almış bulunuyor.

General Mobile' dan yerli üretim logosu

Yerli üretim logolu telefon

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şirket dünya’ da 33 ülkede faliyetlerini sürdürmekte. Yeni çıkardığı ürün GM 9 Pro ve bazı ürünlere yerli logoyu yerleştiren G. Mobile Türkiye için önemli bir adım attı.

Şu aralar tüm ürünlerde dolar kaynaklı artış bulunmakta. Tabi dolarla alakalı olmayan bazı şirketler ve firmalarda fırsatcılık yaparak doları bahane ederek fiyatlarını yüksektmeye devam ediyor. Yerli üretim yaparak dolar karşısında çok etkilenmeyecek duruma gelmemiz gerekiyor.


Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 19:20

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak