GetContact, Google Play ve App Store' den kaldırıldı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

GetContact uygulaması hakkında detaylı bir haber paylaşmıştık. Bu programın yapabileceklerini şu an için kestirmek zor. Bundan dolayı veri güvenliği için silmeniz ve numara sorgulamasında kapatmanız önerilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telefon numaranızın başkalarında nasıl kaydedildiğini öğrenmek için kullanılan GetContact uygulaması Google Play Store ve App Store’ den kaldırıldı.

GetContact, çok sayıda kullanıcıya sahip olan ve numaradan isim sorgulama için tercih edilen bir ücretsiz uygulama. Ama son zamanlarda Facebook’ un ve bazı uygulamaların kişisel verileri başkalarına verdiği haberleri çok sayıda uygulama için soruşturma başlattı. Şimdide GetContact için bu durum söz konusu.

GetContact uygulamasının güvenli olmadığı yönündeki bazı bulgular nedeniyle iOS App Store ve Android Google Play’ dan kaldırıldı.

GetContact Android ve GetContact iPhone mağazalarından kaldırılan uygulamanın rehber sorgulamasından da kaldırılması gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

GetContact silmeyi ihmal etmeyin!

BTK’ nın başlattığı incelemeye göre ve basında yer alan olumsuz haberler nedeniyle mağazada kaldırılan uygulama için şirket, verilerin güvenliği çok iyi şekilde korunduğunu iddia etti.

Veri güvenliği için bu tarz uygulamalardan uzak durunuz. Telefonda tüm verilere ulaşabileceğini hatırlatmak isteriz.

Dün hazırladığımız bi haberde, GetContact nasıl silinir ve numara sorgulamadan nasıl kaldırılır detaylı anlattık. Bu haberimizi incelemenizi öneririz.

GetContact, Google Play ve App Store' den kaldırıldı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak