Gmail kullanıcıların e-postalarını paylaşıyor mu?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Facebook' un kullanıcı bilgilerinin paylaşılmasında sonra gözler Instagram, Twitter, Apple ve Google / Gmail' e çevrildi. ABD' nin baskısı sonucu söylentilere göre bazı şirketler veri güvenliğini ihlal ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple ve google kullanan kullanıcılar her gün yeni bir hesap açıyor ama korkarak açıyorlar çünkü paylaşılıyor mu kaygısı oluyor. Ama bu konu hakkında bir kaygınız bulunmasın çünkü bu gmail hesapları ve giriş yaparken verdiğiniz bilgiler asla kimseyle paylaşılmamaktadır.

Gmail bilgilerini paylaşır mı?

Google mail paylaşıyor mu? Gmail de paylaşılan bilgiler özel olur bundan dolayı bu hesaplar paylaşılmaz. Ancak mahkeme kararı ve polis isteğiyle bilgiler emniyet güçleriyle paylaşılabilir. Bu durumlar dışında Gmail hesaplarında veri paylaşımı yapılmıyor. Tabi bizim bildiğimiz kadarıyla. Perdenin arka tarafında işler nasıl ilerliyor bilemiyoruz! Bundan dolayı yapacağınız paylaşımlara dikkat etmenizde fayda var.

Gmail kullanıcıların e-postalarını paylaşıyor mu?

Gmail nedir? Gmail iletişim sağlayan bilgi paylaşımını sağlayan bir programdır. Bu program sizin günlük hayatınıza çeşitli şekilde kolaylık sağlamaktadır. Bu kolaylıklar dosya atma olur fotoğraf atma olur ve en çok kullanılan sosyal medya açmayı sağlama gibi kolaylıklar sağlamak olur bir çok faydada bulunmaktadır. Günlük hayatta bu gibi faydalarda bulunan gmail hesapları paylaşılmamaktadır. Bu konu hakkında hiç bir şüpheniz bulunmasın.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gmail nasıl kullanılır? Gmail kullanmak düşünüldüğü kadar zor değildir. Gmail hesabı açmak için web sitesine girmek gerekir ve oradan hesap açmanız gerekir. Hesap açması da zor değildir. Hesap açmak için bir kaç bilgi vermeniz gerekmektedir. Bu bilgilerde ad, soyad, telefon numarası, kullanıcı adı, doğum tarihi, yaşanan ülke ve adres olup kolayca doldurulmaktadır. Ve daha öncede belirttiğimiz gibi hiç bir şekilde paylaşılmamaktadır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir