Google Asistan, Nova Launcher ile entegre bir şekilde çalışacak

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Now kartları bundan sonra Nova Launcher işbirliği ile karşınızda. Telefonları özelleştirme özelliği ile tanınan Nova Launcher, artık Googlr Asistan ile uyumlu şekilde çalışacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nova Launcher, bu hafta yaptığı yeni güncelleme ile oldukça büyük bir adım attı. Artık, Google Asistan kartlarıyla entegre bir şekilde çalışabilecek. Nova Launcher, birçok kişiye sunduğu, telefonlarını özelleştirme olanağı ile tanınan ve popüler bir uygulamadır. Devamlı yaptığı yeni güncellemeler ile kendisini daha iyi ve kullanılır hale getiriyor ve sektörde de adından söz oldukça ettiriyor. Nova Launcher uygulamasına, bu günlerde yapılan yeni güncelleme sonrasında Beta sürümü resmi olarak Google Asistan kartlarıyla da çalışacak. Fakat uygulama şu anda Play Store’da yok ve denemek isteyen kullanıcılar aşağıdaki verilen linkten APK olarak indirip kurabilirler.

Google Asistan, Nova Launcher ile entegre bir şekilde çalışacak

Nova Google Companion uygulaması nasıl yüklenir

Uygulamayı indirmeden önce, bu güncellemenin, Android 6.0 ve daha da yüksek sürümleri için geçerli olduğunu ve diğer sürümlerde çalışmadığını belirtmek gerek. Eğer daha başka bir sürümde bir telefona sahipseniz, uygulama doğru bir şekilde çalışmaz. Ayrıca, uygulamayı yüklemeden önce cihazınızın ayarlar kısmından, bilinmeyen kaynaklara izin vermek gerekir. Yoksa, uygulamayı kesinlikle yükleyemezsiniz.

Ayrıca Nova Launcher’daki Google Asistan kartlarını ilk defa denemek isteyen kullanıcılar ise, beta sürümüne kayıt olarak ulaşabilirler. Fakat beta sürümlerinde oldukça fazla hata ile karşılaşmak da olası bir durumdur. Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemelerini etkinleştirip tamamlandığında, bir sonraki adıma geçebilirsiniz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu adımda Nova Google Companion 1.0’ı indirebilmek için, aşağıda verilen linkten, APK Mirror adresine gidebilirsiniz. Yine de bilinmesi gereken bir hususta bu site uzun zamandır bu işi yapmış olsa da, Play Store tarzı ve benzeri olsada Google’dan onaylanmış bir uygulama değil ve uygulamanın tamamen ve performansı yüksek bir şekilde çalışacağı garanti edilmiyor.

Nova Google Companion indirme adresi: apkmirror. com/apk/teslacoil-software/nova-google-companion/nova-google-companion-1-0-release/nova-google-companion-1-0-android-apk-download/download/

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.