Google Haziran 2019 algoritma çekirdek güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google yeni algoritma güncellemesi bugün başladı. Haziran güncellemesi büyük çapta olacak. Temel olarak çoğu kriteri bağlayacak. Web site sahipleri ani işlemler yapmamalı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ un yeni bir algoritma güncellemesini başlattığını Twitter’ dan dün fark ettik. Bunu anlamamız Google Analytics, Adsense ve çok sayıda hizmetine erişimde sorun yaşandığını görmemizle fark ettik.

Google, bugünü işaret eden paylaşımda yıl birkaç kez yaptıklarını geniş anlamda bir algoritma güncellemesinin olduğunu belirtti. Haziran 2019 çekirdek güncellemesinin ipuçları paylaşımın altında geçmiş paylaşımlara yer vererek açıklamak istemiş.

Google’ un bir önceki güncellemesi çoğu siteyi toz duman etti. Güncellemenin tam ne olduğu ve her hangi bir şeyi işaret eden bir açıklama yapılmadı. Yapay zekayla alakalı çalışma ve bazı düzenlemelerden söz edildi.

Google çekirdek güncellemesi 2019

Yeni algoritma güncellemesi çoğu site sahibini endişelendiriyor. Korkunun nedeni bir önceki güncellemesi. Çoğu sitede en düşük %25 kayıpla sonuçlandırdı. Bazı Spam içerikli sitelerin ön sıralarda ara ara görünmesi emek veren site sahiplerini kızdırdı. Az sayıda kişide bu güncellemeden ümitli. Bir önceki güncellemeden yapılan hatanın düzeltmesi olarak görülüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Güncelleme şunun için yapıldı diyebileceğimiz elde tutulur bir bilgi bulunmuyor. Dünki mesajdan sonra henüz bir açıklama gelmedi ama yurt dışı kaynaklarda paylaşımlar devam ediyor.

Bakalım bu güncellemenin sonuçları nasıl olacak?

Google Haziran 2019 algoritma çekirdek güncellemesi

Uyarı: Güncelleme devam ederken ani bir işlem yapmamanız önerilir. Örnek site anahtar kelimeleri, açıklamaları, başlığı veya tema gibi. Tabi sorun yoksa…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.