Google koronavirüsü açıklaması

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Koronavirüsü için Google' dan basın açıklaması geldi. Çin' de yer alan tüm ofislerimiz ikinci bir karara kadar kapatılma kararı alındı. İş seyahatleri de yapılmaması vurgulandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

THY’ nin Çin kararı sonrası birde Google’ dan açıklama geldi. THY, Şubat 9′ a kadar bazı şehirlere seferleri durdurma kararı aldı. Google ise tüm ofislerini geçici kapatma kararı aldığını duyurdu.

Vuhan’ da ortaya çıkan ve hızla yayınlan virüs nedeniyle önemli kararlar alınması bekleniyor. Çoğu ülke kendine göre bazı önlemleri aldı ve almaya devam ediyor. Google şirketi ise önemli bir kararı hayata geçirdi.

Google, Çin ofislerini ikinci bir karara kadar kapatma kararı aldı. Şirket, virüs için henüz tam bir tedavi bulunmad. Bulunana kadar, gerekli şartlar oluşana kadar, bu şekilde bir önlem almayı uygun gördü.

Kararı şirket sözcüsü duyurdu. Karar nedeni olarak virüsün hızla yayılması ve ABD’ de hükümetinin bu yönde bir tavsiyesinin dikkate alındığı açıklandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şirketin toplam olarak dört ofisinin bulunduğu, ek olarak Tayvan ve Hong Kong ofisleri içinde bu kararın alındığı belirtildi. Buralarda çalışan personellerinin en kısa süre içerisinde evlerine dönmelerinin gerektiği vurgulandı.

Yeni yıl tatilinin uzatılması ve tekrardan uzatılır mı bilgi gelmemesine rağmen Google’ un ikinci bir açıklamaya kadar aldıkları kararın devamlılığı olacağını açıklandı. Aynı zamanda tüm çalışanlarının bu yerlere iş seyahatinin yapılmaması yönde kısıtlama getirdi.

Google koronavirüsü açıklaması


Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2020, 09:52

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak