Google Pixel XL 2 görüntüsü yayınlandı muhteşem tasarım

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Pixel XL 2 görüntü sızıntısı, muhteşem tasarım ile karşı karşıya kaldık. Beklenmeyen bir tasarıma sahip yeni Pixel modelinin bakalım satış fiyatı ne kadar olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ın ikinci nesil Pixel XL telefonu için bugün internete sızdırılan bilgi ve resimlere göre telefon, 6 inçlik bir AMOLED ekrana ve daha ince çerçevelere sahip olabilir. Görüntülere göre arka parmak izi sensörü cihazın alüminyum bölümünde bulunuyor ve cihaz geniş bir tek lensli kamera sunmaya devam ediyor. Sızıntıda görünen XL 2 sürümü, 2 / 1 en-boy oranı, yuvarlatılmış köşeler ve 6 inç LG üretimi bir ekran sunuyor.

En dikkat çeken nokta, yeni Pixel XL’de yakın zamanda piyasaya sürülen HTC’nin amiral gemisi telefonu olan HTC U11 gibi sıkılabilir bir çerçeve olacağı söylentisi. Bu yeni teknoloji, Pixel kullanıcılarının Google Assistant’ı çeşitli şekillerde etkinleştirmek için el cihazlarını sıkmasına izin verecek. HTC U11’de sunulan kenar algılama özelliği, kişilerin el fenerini açabilecekleri, kamerayı başlatabilecekleri, fotoğraf çekebilecekleri veya Google Asistant’ı başlatabilecekleri şekilde basınç algılayıcılarını etkinleştirmek için sıkma hareketi yapmalarını sağlıyor.

Google Pixel XL 2 görüntüsü yayınlandı muhteşem tasarım

iPhone 8 ve Samsung Galaxy S8’e karşı Google Pixel XL 2

Google’ın ikinci nesil Pixel XL 2 cihazının ne zaman piyasaya sunulacağı belli değil, ancak orijinal versiyon Ekim 2016’da açıklandı, bu nedenle kesin bir çıkış tarihi planlanabilir. Eğer böyleyse, yeni Pixel XL, iPhone 8 ile aynı zaman diliminde piyasaya çıkacak ve zaten mevcut olan Samsung Galaxy S8’in ve henüz ne zaman duyurulacağı belli olmayan Galaxy Note 8’in ana rakiplerinden biri olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 17:27

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.