GoSmart GS-TWS-01 bluetooth kulaklık fiyatı ve kalitesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

GoSmart GS TWS 01 bluetooth kulaklık kalitesi iyi mi ve uygun mu? GoSmart GS TWS 01 fiyatı A101' de ucuz diyebiliriz. Dandik kulaklıklar bile aynı fiyatta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

GoSmart GS-TWS-01 A101’de satışa çıktı. Uygun fiyatta kablosuz bluetooth kulaklık almak istiyorsanız işinizi görecek bir kulaklık diyebiliriz. 

GoSmart bluetooth kulaklık A101 fiyatı gayet uygun. Görünümü Apple’ ın AirPods’ a benziyor. Hatta koruma kutusu dahi o şekilde. iPhone kulaklık eşleştirmesi de orjinal AirPods’ a benziyor.

Kulaklık kutusu 400 mAh bir batarya ile geliyor ve GoSmart bataryası ise 40 mAh değerine sahip. Şarj cihazı olarak kulaklık kutusunda yer alan USB girişine bağlayarak şarj edilebiliyor. Yani kutusuna koyarak şarj ediliyor.

Kutusu gayet güzel bir muhafaza sağlayabiliyor. Görünüm AirPods andırıyor ama kalitesi düşük diyebiliriz. Kullanılan dış malzemden anlanabiliyor. Müzik dinlemede biraz düşük ses seviyesiyle karşılaşacaksınız. Bas seviyesi düş ama tiz seviyesi yüksek ve biraz rahatsız edebiliyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

GoSmart GS TWS 01 iPhone tanıma gayet başarılı ama üstündeki butona biraz basılı tutumanız gerekiyor. İstenilirse bu butona basarakta müzik dinleyebiliyorsunuz.

Unutmadan uzaklık mesafesi engelsiz olarak 12 metre olduğu belirtiliyor. Konuşma süresi tek kulaklıkla 3-4 saat ve çift kulaklıkla ile 2-3 saat kullanıma sahip.

Bize göre görünüm olarak AiePods ama kalitesi yakınından geçmez. Ama GoSmart kablosuz kulaklık almalımıyım veya alınır mı diyenlere evet diyebiliriz.

GoSmart GS-TWS-01 bluetooth kulaklık fiyatı ve kalitesi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir