Harmony OS Honor televizyon geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei şirketinin işletim sistemi Harmony OS Honor TV' de kullanılacak. Yazılımın ilk kullanım yeri televizyon olması belkide telefon için ışık tutabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ABD’ nin Huawei uyguladığı yasaklar gevşetildiyse de şirket geri atım atmadan yoluna devam ediyor. Yaşadığı bazı sıkıntılarla tekrar karşılaşmamak için bağımsız projeler geliştiriyor. Bunlardan biri olan kendi işletim sistemi Harmony OS yakında çıkıyor.

Huawei, Harmony OS’ u ilk bir Honor TV’ de deneyecek. Yeni gelişmeler bu yönde görülüyor. 55 inçlik bir TV’ de kullanılacak yeni yazılım ilk olarak Honor markası altında piyasaya çıkacak.

Akıllı TV’ de Harmony OS yazılımının kullanılması dünyada büyük ilgi uyandırdı. Acaba nasıl bir arayüze sahip olacak ve nasıl çalışacak merak konularından biri. Menüler arasında geçiş ve hız farktörüde önemli bir yere sahip.

Honor’ ı biz Huawei’nin bir alt marka telefonu olarak biliyoruz. Vestel’ in Regal’ i gibi… 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Harmony OS Honor TV

Son bir kaç yıldır çıkan Honor modelleri ciddi anlamda başarılı modeller oldu. Tercih edilen markaların arasına girmeyi başaran markanın gelişimi farklı cihazlarda da devam ediyor. Çıkaracağı akıllı televizyonda eğlence platformuna dönüştürmeyi hedefliyor. 

Honor, yeni modeli çıkarmaktan grur ve mutlu duyduklarını açıkladı. Bu TV kendileri için büyük tecrübe olacağı ve yeni sistemi canlı canlı bu modelle deneme yapılmasının büyük katkılar sağlayacağını belirtti.

Bakalım 

Harmony OS Honor TV Türkiye’ de satışa çıkacak mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Harmony OS Honor televizyon geliyor

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.