Holografik ekranlı Hydrogen One telefon

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Mobil cihazlar uzun zamandır hızla büyümekte. Çok hızlı bir şekilde bilgisayar kullanımın önüne geçti. Filmlerde izlediğimiz 3 boyutlu telefonlar gerçek oldu. İşte Hologram özelliğine sahip telefon…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

RED’ in holografik ekrana sahip cep telefonu Hydrogen One için çıkış tarihi belli oldu.

Hologram ekranlı telefon için ön siparişin Nisan ve tahmini satışa çıkış tarihi de 2018 üçüncü veya dördüncü çeyreğinde olacak.

Yeni akıllı telefon teknolojisi için önemli sosyal medya ortaklarının da hevesli bir şekilde beklediği açıklandı.

 Holografik ekranlı Hydrogen One telefon

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hologram ekranlı Hydrogen One özellikleri

Hologram telefonun şimdilik bilinen özellikleri ise Hydrogen One özellikleri içinde bir dizi yeni güncellemeler yapılmış. İşlemci olarak Snapdragon 835x, ekran 5.7, çift sim kart, USB – C, 4500 mAh bataryası ve çözünürlüğü de 2560×1440 olması bekleniyor. 2D moduna bakıldığında diğer akıllı telefonlarda olduğu gibi yer alacak. 3 Boyutlı görüntü için çok iyi bir sonucun çıkması bekleniyor.

Renk ve parlaklıkta üst düzey görüntü olacak. Düşünün 3 boyutlu görüntü de gözlük kullanılması gerekmeyecek. Boyutu ise biraz büyük olacak.

Bakalım yeni telefonlar eski modelleri nasıl etkileyecek. Hydrogen One fiyatı ne kadar olacak?

Hologram ekranlı Hydrogen One özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 11:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak