Huawei HarmonyOS 2.0 güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

ABD' nin rahat bırakmadığı şirketin önemli atılımlar yaptığı biliniyor. Şimdide Huawei HarmonyOS 2.0 indirmeye açılıyor haberi gündeme düştü.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei uzun zamandır çalıştığı işletim sisteminin ikinci stabil sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor. HarmonyOS 2.0 güncellemesi için şirketten açıklamalar geldi ve bu yıl sonuna yetişebilir.

Geçtiğimiz günlerde şirketin satışa çıkarmaya hazırlandığı akıllı saatte kullanacağı kendi sistemi için bazı açıklamalar vardı. Yavaş yavaş kendi yazılımına geçiş denemelerini yapan Huawei’ nin bağımsızlık için büyük çalışmaları var. Televizyon, bilgisayar, modem, network cihazları, tablet, saat ve akıllı telefonlarla çok sayıda ürün yelpazesi olan şirketin donanımda ve yazılımda bağımsızlık mücadelesinde çok yol aldığını söyleyebiliriz. 

Kendi uygulama mağazasında çok sayıda uygulama yer alan ve Google hizmetleri yerine kendi hizmetlerine geçmek zorunda kalan şirketin yeni çıkaracağı telefonda da kendi sistemini kullanacağı bilgisi var. Birde sistemin logosunda değişime gideceği haberleri de şu aralar konuşuluyor.

Şirketin aynı zamanda çok sayıda geliştirici ile işbirliği içerisinde olduğu biliniyor. Yavaş yavaş dünyaya kendi sistemini yerleştirmeye çalışan Huawei şirketini bugünlere Amerika getirdi diyebiliriz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei HarmonyOS 2.0 güncellemesi

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.