Huawei' nin hızlı yükselişi devam ediyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei, geçen sene telefonlarda en çok satan ikinci marka oldu. Bu unvanını bu yılda korumayı başardığını düşünüyoruz. Şu an Samsung için bir alternatif gibi duruyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei modelleri önemli markaları korkutuyor. Önemli markaların 2018 satışlarında gerileme görülmesi ve Huawei’ nin yükselmesi bazı markaları tedirgin etti. Hatta Trump dahi Huawei’ yi bir tehdit olarak gördü. Gerkçesi ABD’ nin bu markanın cihazlarını kullanarak güvenliği bu şirkete bırakmış olması. 

Samsung’ un alternatifi Huawei gibi duruyor. Aynı donanımlarda bir telefonu yüksek fiyatlarda almaktansa Huawei tercih ediliyor. Yeni çıkan bir Galaxy modelin örnek fiyatı 3500 TL ise aynı özellikte veya yakın özellikte bir Huawei telefonun fiyatı 2500-2700 TL olabiliyor. Doğal olarak fazla para vermektense yine kaliteli daha uygun bir telefon almak daha mantıklı oluyor.

LG ve Sony Xperia pek konuşulmaz oldu. Satış rakamları git gide düşüyor. 2018 Yılında Huawei, iPhone aşağı çekerek en yüksek 2. satış rakamına sahip marka oldu. Peki bu yıl 2. kim olur dersiniz? 🙂  

Huawei' nin hızlı yükselişi devam ediyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2019, 23:21

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak