Huawei P40 tanıtımı virüs engeline takılabilir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Çin virüsünden teknoloji devleri önemli ölçüde etkilenebilir. Çok sayıda ülke Çin' den gelen ürünler için sıkı denetimler uygulamakta. Bunun yanında birde MWC ertelenebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çinde çıkan virüsten dolayı 2020 MWC iptal edilebilir. Eğer bu doğru ise çok sayıda üretici tanıtacakları ürünleri ertelenmiş oldu. Bunlardan biri olan Huawei P40 tanıtımı ertelenmiş olacak.

Virüs, Çin başta olmak üzere dünya genelini etkiledi. Üretim dendiğinde ilk akla gelen ülkede görülen virüs özellikle teknoloji şirketleri başta olmak üzere çok sayıda sektörü etkiledi. Her ne kadar aşı ile ilgili açıklamalar gelse de kriz devam ediyor.

Mart ayında tanıtımı beklenen Huawei’ nin P40 modeli yanı sıra çok sayıda model bundan etkilenlenmesi bekleniyor. Aynı zamanda Mate X katlanabilir model ve giyilebilir yeni cihazlar hakkında açıklamalarda yapılacaktı.

Çok sayıda ülke Çin ürünlerinde sıkı denetim uyguluyor. Bu da çıkacak cihazların satışında yine bazı engellere takılacağı söylentisini ortaya çıkarıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P40 tanıtımı virüs engeline takılabilir


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 20:31

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak