Huawei kurucusundan Apple açıklaması

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei' nin kurucusundan son gelişmeler ve Apple boykotu hakkında açıklama geldi. Acaba Çin, Apple' a boykot uygulayacak mı ve yaptırımları olacak mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei kurucusu R. Zhengfei’ den açıklama var. Olumlu yaklaşımı açıklamaların yapıldığı kulislerde dolaşan bir durum kendisine soruldu. Çin, Apple’ a boykot başlatabilir mi? 

Zhengfei, bu şekilde söylentilere ve misillemelere karşı olduğunu belirtti. Eğer olursa ilk kendini karşı duracağını vurguladı. Eğer Apple olmamış olsaydı mobil internetin olmayacağını söyleyen Huawei kurucusu, Apple kendilerinin öğretmeni ve öğrenci öğretmenine karşı neden olsun şeklinde bir açıklaması oldu. 

Bu açıklamalara bakıldığında galiba anlaşma yoluna gidiliyor gibi bir durumu görmekteyiz. 

Konuşmanın devamında Çin ile ABD’ nin arasında bir pazarlık sebebi olmalarının bir şaka olduğu değerlendirildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şirket kara listede ne kadar yer alacağı istenilenlerin ne kadar kısa sürede verileceğiyle alakalı olacak. Tabi unutmayalım şu an Huawei dünyanın 2. telefon markası. Bu şekilde yaptırımlar devam ederse bu değişebilir. 

Son olarak Apple’ ın satışları Çin’ de %30 düştüğü görüldü. Yani Çin, Apple için önemli bir pazar olma özelliğini sürdürüyor.

Huawei kurucusundan Apple açıklaması

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak