ICX alım satım nereden yapılır

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

ICX coin nereden alınır bilmeyenlerin öncelikle daha önce herhangi bir alım ve transfer işlemi yapmamışsa kesinlikle tecrübeli birinden yardım almalarını öneriyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ICX Coin, ICON platformunu yerel kripto para birimi olarak tanımlanır. ICON ağında farklı işlemleri gerçekleştirmek amacıyla ödemelerinin yapılması sağlanır. Dayli Financial Group tarafından geliştirilmiştir. Coin ödemesi yapılarak Citizen Node üzerinden ICON bağlantısı sağlanır ve burada Blockchain’e entegre edişmiş olan bir çok hizmetten yine yararlanılabilir. Birde kripto para borsalarında yatırım amaçlı işlemlerde tercih edildiğinden de bahsedelim.

ICX Coin alınan yerler, yerli olan platformların listesine bakınız ve duruma göre aşağıdakilerden biriyle de işlem yapılabilir

Bu alanda daha önce tecrübesi olmayanların kesinlikle araştırmadan veya destek almadan bir şeye kalkışmamalarını öneriyoruz. Yapsalar dahi ufak bir test limiti belirlemelerini öneriyoruz. Hediye altında çoğu yerin sakat olduğunu veya projenin bir gün elinizde kalabileceği ihtimalini düşünün.

ICX nerelerden alınır?

Karaken, Binance, Huobi Global Bithumb, ,Bittrex ve Gate.io gibi kripto bir kaç tane daha olasn borsalarden işlem yapılıyor. Global anlamda güvenilirlikleri ile öne çıkan bu borsalarda hesaba sahip olanlar, düşündüğü altcoin’ i alabilirler. Satış ve takas işlemlerini de ICX Coin pariteleriyle yapabilirler. Büyük hacimli yerlerden tercihinizi yapmadan önce gerekli teminatı veren önemli yerlerinde araştırılması gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ICX Coin almak için işlem gördüğü kripto para borsalarından seçilene giriş yapılmalı, hesap açılışı ardından satın alma emrini güncel verilere göre yapmanız gerekiyor. Bunun için ilgili yerlerin ana sayfalarında bulunan kayıt olma sekmesi kullanılır. Ardından gelen kimlik tanımlama adımları tamamlanmalı ve hesaba para yatırılmalıdır.

Bakiyeye sahip olduğunu alanların cüzdan kısmında gerekli yatırımınız yer alır. Almak içinde uygulamaların piyasa başlığından, alış satışını gerekli kur veya teklif üzerinden açabilirsiniz. Bu alanda güncel fiyat görülerek emir vermenin dışında haraket yönüne göre de yaklaşık bir kur belirlenebilir. Alınan coinler hesabın sanal cüzdanında görüntülenecektir.

Kripto para borsalarından ilgili altcoin listeleniyorsa o zaman hem komisyon oranı hem sağlamlığı incelenerek emir onayını alma süresini düşürmek için ICX Coin kullanılabilir. Diğer kripto para birimleri ile düşük masrafla takasa girmek içinde ICX tercih edilebiliyor. Kripto para cüzdanları arası transferi 7/24 şekilde, sınır ötesine, düşük masrafla yapmak mümkündür.

ICX alım satım nereden yapılır

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak