İnternet neden yok Türk Telekom Superonline

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Türk Telekom Superonline Doping Turknet ve BiriADSL internet erişimi yapamıyorum sorun nedir? Erişim sorunu mu var? İnternet yasağı mı var? Teknoloji haberleri!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternette sorun mu var bağlantı yapamıyorum? Türk Telekom ve Superonline internet bağlantısında sorun var mı? Kablolu / kablosuz Wi-Fi internet bağlantısı yapamıyorum çözümü nedir?

Bazı bölgelerde gece saatlerinde başlayan internet bağlantı sorunu nedeni belli değil. Ama tahmini geçici bir sorun olabilir. Belki de planlı çalışma olabilir. Genelde gece yarısı çalışmalar yapılabiliyor.   

Her zamanki gibi erişim yapmak için genel adımları uygulamanız gerekebilir. Ama sorundan tam emin olmadan bazı işlemlere kalkışmayınız.

İnternet neden yok

İnternet neden yok Türk Telekom Superonline

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türk Telekom Superonline İnternete bağlanamıyorum internet erişiminde sorun mu var? İnternet bağlantınızda sorun tespit edilmiştir. Kontrol ettikten sonra modemi kapatıp açıp ekrar deneyiniz. Şeklinde uyarı alabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz yerde genel bir sorun bulunmuyorsa kablolu / kablosuz bağlantıyı deneyiniz. Modemi kapatıp açınız.

Manuel DNS adreslerini kullanınız. 8.8.8.8 – 8.8.4.4 veya 195.175.39.39 – 195.175.39.40. Kablo bağlantılarını kontrol ediniz.

Telefon kablosunu direk modeme bağlayıp kapatıp açıp deneyiniz. Sizde internet erişim sorunu yaşıyorsanız, bizimle yorumlar bölümünden iletişime geçebilirsiniz!  


Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, 02:53

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.