İstanbul Havalimanı ücretsiz WiFi kullanımı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Türk Telekom tarafından önemli bir hizmet devreye alındı. Dünyanın en iyilerinden biri olan İstanbul Havalimanında ücretsiz internet kullanıma açıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye’ nin en büyük projelerinden biri olan ve dünya’ nın en iyileri arasında yer alan İstanbul Havalimanı, ücretsiz WiFi hizmeti için Türk Telekom’ dan açıklama yapıldı. Tüm çalışanlar ve misafirlerin ücretsiz internet kullanım hakları olacak.

Bedava WiFi, havalimanı konumunda yaklaşık 5000 erişim noktasıyla ülkemizin en büyük WiFi şebekesi oldu. Güzel bir tarafı ise ücretsiz internetten yararlanmanız için Türk Telekom abonesi olmanız gerekmiyor. Yani herkese beleş 🙂

Tabi ücretsiz WiFi kullanımında bir sınırlama var. Şu an için 1 saat ücretsiz bağlanabiliyorsunuz. 1 Saatten sonra isterseniz ücret karşılığında paket satın alarak devam edebilirsiniz. Paralı WiFi ücreti ise 2 saat ve 1 gün kullanım olmak üzere kullanıcılara öneri sunulmakta.

Kullanım hizmeri sadece havalimanı alanında bitmiyor uçakta da yine kullanım hizmetini Türk Telekom farkıyla sunulmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni hizmet için birde WiFi tişörtü giyen ekipler olacak. Havalimanında dolaşarak yardıma ihtiyacı olan yolculara yardımcı olacaklar.

İstanbul Havalimanı ücretsiz WiFi kullanımı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak