Katlanabilir oyuncu telefonu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' dan katlanabilir oyuncu cep telefonu patenti ilgi çekici bir haber oldu. 2-3 Yıldan beri katlanabilir modelleri duymaktayız. Bu seferde oyuncu özelliği geliyor. Peki Sharp?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Katlanabilir modeller için 2-3 yıldır teknolojik gelişmeleri duymaktayız. Bir markanın önden çıkardığı telefon bir ilk olmuştu. Önemli markalar bu teknolojide kullanıcılarından iyi notlar almak için testlerini hala devam ettiriyor. 

Akıllı telefon sektörünün en önde gelen isimlerinden biri olan Samsung, amiral gemileri ile günümüzün en zorlu oyuncularının bile rahatlıkla kullanabileceği bir telefon geliştiriyor. Peki, katlanabilir oyuncu telefonunun özellikleri neler? İşte ayrıntılar: 

Samsung’ un 3-4 ay önce oyuncu telefonu için patent başvurusu gündeme gelmişti. Şimdi ise Sharp oyuncu telefonu için patent başvurusunda bulundu.

Katlanabilir oyuncu telefonu özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Katlanabilir oyuncu telefonu konusunda çalışmalar yürüten Samsung firması, kısa bir süre önce katlanabilir oyuncu telefonu için patent başvurusunda bulundu. Patent incelendiğinde telefonun sol alt kısmında D-Pad kontrolcüsüne ve telefonun yan kısmında kontrolü sağlamak amacı ile çeşitli düğmelere yer verildiği görülüyor. Samsung bu modelde, telefonun katlandığında küçük ekranda oyun oynanmasına izin veriyor. Samsung firmasının patentini aldığı katlanabilir oyuncu telefonuna benzer bir telefon şu an piyasada yok ve Samsung bu anlamda bir ilke imza atıyor.

Patenti alınan katlanabilir oyuncu telefonunun piyasaya ne zaman sürüleceği ya da piyasaya sürülüp sürülmeyeceği hakkında henüz net bir bilgi yer almıyor.

Katlanabilir oyuncu telefonu

Şu anda akıllı telefon piyasasında ki hiçbir telefona benzemeyen Samsung katlanabilir oyuncu telefonu görüntüsü bakımından ve özellikleri bakımından değişik bir model ve oyuncular tarafında merakla bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sharp’ın oyuncu patenti ise, yayınlanan görsellerde katlanabilir tasarımlı ve dikey olduğu görülüyor. Diğer bir önemli detayı ise açıldığı zaman bir TV kumandasını andırıyor olması. Uzunlamasına ve ince bir tasarımına sahip. Uzun kısımın sağı ve sol tarafında oyun tuşları bulunacak gibi duruyor.

Katlanabilir oyuncu telefonu özellikleri


Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 03:37

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.