Netflix haftalık paketi 2TL

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

2TL Netflix haftalık paketi hizmete sunuldu. Şirket ucuz Netflix paketi ile Türkiye' de abone sayısını arttırmayı hedefliyor. Düşük fiyatla Netflix bağımlılığını başlatabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix son zamanlarda haklarını satın alıp yayınladığı dizi ve filmlerin yanı sıra kendi ürettiği özgün dizilerle de adından sıkça bahsettiriyor. Özellikle ülkemizde henüz vizyonda bulunan ve ya daha sinema salonlarına dahi düşmeden yayınladığı yapımlarla kendisine oldukça geniş bir müşteri ağı bulmuş durumda.

Tek bir pazardan değil her ülkenin kendi ürününü sunmasına imkan tanıyan Netflix, ülkemizde de ‘Muhafız: Hakan’ isimli bir diziye imza attı. Ayrıca ileriki günlerde Beren Saat’in başrolünde oynayacağı bir diziyi de çekecekleri konuşuluyor. Bütçe Dostu Netflix Netflix müşteri portföyünü genişletmek için gerçekten oldukça iyi kampanyalara imza atıyor.

Netflix haftalık paketi 2TL

Netflix haftalık abonelik paketi

Denemek isteyenlere bir ay ücretsiz hizmet vermesinin dışında şimdi de haftalık 2TL’ye alabileceğiniz paketler çıkarttı. Bu sistem henüz test aşamasında olsa da kısa süre içerisinde hayata geçirilmesi bekleniyor. Yani sistem şöyle işleyecek; Netflix’te bulunan en uygun ölçekli aylık paketi aldığınızda ödemeniz gereken fiyatı Netflix otomatikman 4 haftaya bölecek. Siz 8TL karşılığında alacağınız paketi 4 haftaya böldüğünüzde 2TL ödeyerek Netflix’ten hizmet alabileceksiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Haftalık Netflix aboneliği şu an test aşamasında olduğunu söyleyelim. Ara ara buna benzer kampanya haline getirecekleri paketleri olacağını düşünüyoruz. Şu an Netflix hediye kartı uygulamasının olduğunu da belirtelim.

Hediye kart kullanımı: Satın alınan Netflix kartı istediğiniz birine hediye olarak gönderebiliyorsunuz. Bunu bazı markalar müşterilerine sunmakta. 

Şirkete Türkiye kullanıcılarından, Netflix şikayeti olarak daha çok iletişim yönünden yetersiz görülmekte. Paketi satın aldıktan sonra haftalık abonelik iptali düşünenler çin Netflix abonelik iptali haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir