Netflix parlaklık ayarlarına gelen yenilik

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Netflix' den önemli 2 yenilik gündemde yerini aldı. Yakında otomatik indirmede ve film izlerken görüntü ayarını değiştirme mümkün olacak. Tabi sadece bunlardan ibaret değil.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix yakında önemli iki yenilikle kullanıcılarıyla buluşacak. Biri bir önceki haberde bahsettiğimiz otomatik film indirmeye gelen yenilik ve diğeri ise film izlerken parlaklık ayarını değiştirme.

Filmde veya dizide ekran parlaklığını değiştirebileceğiniz bir güncelleme yakında tam sürümle karşımıza çıkacak. Film izlerken yarıda kesmeden istediğimiz gibi görüntü ayarını değiştirebileceğiz.

Parlaklık ayarları film izlerken ekran soluna doğru ufak bir dokunuşla yapılabilecek. Bu sayede filmi durdurup ayarlara gidip görüntü ayarlarıyla oynamak zorunda kalmayacaksınız.

Yenilikte birde uygulamanın yüklü olduğu cihazın ekrenının yapısını da incelemiş olacaksınız. Burada cihazın acaba HDR desteğinin olup olmadığına, çözünürlük kalitesini ve gerekli codecları görebileceksiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gelecek yeni sürümde bu iki özelliğin dışında başka neler olacak henüz net bir bilgi yer almıyor ama başka yeniliklerde olabilir.

Netflix parlaklık ayarlarına gelen yenilik


Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2019, 02:43

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.