ONT sanal para nasıl alınır?

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Bitcoin dendiğinde bütün kripto paralara genel verilen admış gibi biliniyor. Bu işlerden anlamayanların çoğu böyle adlandırıyor ve altcoin alırken dikkat etmiyorlar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ONT Coin, Ontology platformunun yerel kripto para birimidir. İlk olarak NEP-5 token olarak piyasaya sürülmüş, ardından kendi Blockchain alanına geçerek coin olmuştur. Şirketlerin kendilerine ait Blockchainleri inşa edebilmelerine imkan sağlayan kripto para birimidir. Ontology ağında yer alan kurumsal şirketler ve yatırımcılar bu kripto ile ödeme yaparak hizmetlerini kriptografik evrene entegre edebilecekleri Blockchainleri inşa ederler.

Uzun zamandır var olan kripto paraların son bir kaç aydır çıkan olumsuz haberlerle yönü aşağıya doğru gidiyor. Bir kaç gündür Bitcoin’ in biraz yukarı çıkmasıyla, yatırımcılar artık yukarıya doğru çıkış başladı diyerek ümitlenmeye başladı. Kullanılan teknoloji önemli ama para olayında çoğu balon olduğu biliniyor. Bir gün patlayacak ama bu bir anda mı yoksa yavaş yavaş önce cılız projeler mi gidecek bunu zaman gösterecek.

ONT coin nasıl alınır?

ONT Coin almak isteyenlerin öncelikle aşağıdaki borsalardan birinden hesap açmaları gerekiyor. Bunun yer aldığı yani listelendiği güvenli yerlerden işlem yapılması gerekiyor. Bunun için seçilen borsanın önce sağlamlığını araştırıp ondan sonra internetten kayıt olunarak gerekli doğrulamanın yapılması gerekiyot.

Gelecek KYC işlem adımları tamamlanmalıdır. Satın alma öncesinden hesaba para yatırılmalı ve borsa içinden “ kripto al“ sekmesine girilerek, ilgili paritesinin yer aldığı işlem sayfasına ulaşılmalıdır. Burada güncel olan fiyat aralığı üzerinden satın almanın emri verilip, alınan miktar hesapta görüntülenir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ONT Coin kullanılan alanlara şöyle bir göz attığımızda, kurumsal bir şirket hizmetlerini Blockhain’e entegre etmek için yazılım bilgisine sahip olmadan Blockchain inşa etmek amacıyla ONT Coin kullanabilir. Bunun için Ontology platformunda ilgili uygulamalara ödeme yaparak istediği işlemleri yapar. İlgili borsalarda merkeziyetsiz şekilde takas, alım-satımı hızlı emir onayıyla gerçekleştirmek için ONT Coin kullanılır. Kişisel verileri yüksek güvenlikte, gizleyerek kripto para yatırımı yapmak için ONT Coin kullanılır.

ONT alınan yerlere baktığımızda ilk dikkat çekenin Binance olduğunu söylemeye gerek yok gibi. Bunun dışında Bithumb, Huobi Global, Bittrx, KuCoin gibi çok sayıda küresel borsalarda işlem yapılabiliyor. Türkiye platformlarına da bakabilirsiniz. Bu borsalarda kayıt olanların işlem yapmadan önce ilgili paranın proje yapısına ve arkasındaki ekibe bakmaları önerilir. Diğer yandan kripto para takası da yaparlar. Hacmi çok büyük ve teminatlı borsaların erişilebilirlik oranı daha yüksektir.

ONT sanal para nasıl alınır?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak