Playstation Plus Collection nedir?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Ülkemizde en çok kullanılan oyun konsollarından biri olan ve şu an Playstation 5'i piyasaya çıkaran şirket yeni güncellemelere hazırlanıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Daha önceki serilerde oynadığınız oyunları Collection özelliği sayesinde Playstation de oynayabileceksiniz.

Playstation Plus Collection nedir?

PlayStation uzun yıllardır herkesin evine giren ve çok kullanıcısı olan bir oyun konsoludur. Kısa zaman önce Playstation 5’in çıkması oyun severleri son derece sevindirmişti. Satış fiyatı ve teknik özellikleri aktarılan yeni konsol çok satacağa benziyor. Collection hizmeti ile önceki oyun konsollarında oynadığımız oyunları yeni konsolda da oynamamıza imkan sağlanıyor. Bu sayede eski oyunları yeni konsol özellikleri ile kaliteli bir şekilde kaldığımız yerden oynamaya devam etme şansına sahip oluyoruz.

PlayStation Plus Collection özelliğini kimler kullanabilir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Daha öncede bilindiği gibi oyun severler aylık küçük bir ücret ödeyerek plus üyeliği elde ediyorlardı. Plus üyeleri ile daha çok oyuna daha iyi seçeneklerle ulaşmamız mümkün. Playstation Plus Collection özelliğinden yalnız plus üyeleri faydalanabilir. Plus özelliği olmadan da bu özelliğe erişmek mümkün fakat ekstra bir ücret ödemek gerekiyor. Collection özelliğinden faydalanmak için plus üyeliği alarak daha kolay bir şekilde yararlanabiliriz. Plus üyesi olmayanlar üzülmesin indirimleri kovalayarak kolaylıkla plus üye özelliğini alabilirler.

Playstation Plus Collection nedir?

Bu özellikten ne zaman yararlanabiliriz?

Bu özellikten bu yıl Kasım ayının 12’si ile birlikte ulaşmamız mümkün. Playstation 4’te plus üyeliği olanların yeni konsolda tekrar plus üyeliği almalarına gerek yok.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PlayStation Plus Collection ile hangi oyunları oynayabiliriz?

Bu özellik ile God Of War, Uncharted 4,Fallout, Mortal Kombat X, The Last Of Us, Battlefield gibi birçok oyun severler ile paylaşılacak.


Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2020, 16:31

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.