Realme Buds Q fiyatı ve özellikleri dikkat çekti

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Realme Buds Q kablosuz kulaklık fiyatı, ses kalitesi ve özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çok kısa bir zamanda büyük satış yaptı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi’ nin çıkardığı kulaklık ile rekabet içerisinde olan bir markanın çıkardığı ürüm 1 gün içerisinde 25 binden fazla sattı. Daha önce özellikle Türkiye’ de duyulmayan markanın kulaklığı Realme Buds Q fiyatı vergisiz 183 TL. 

TWS kablosuz kulaklıklar bu aralar çok popüler oldu ve çok sayıda markanın küçükten büyüğe doğru sıralanan kulaklıkları var. Şu an ürünlerin en dikkat çeken yanları tasarımı, şarj kullanım süreleri, ses kalitesi ve fiyatları diyebiliriz. Diğer özellikleri bunlardan sonra geliyor diyebiliriz.

Ürün tanıtımı Hindistan’ da yapılmış ve dün itibaren raflarda yerini aldı.

Kablosuz alanda gerçek ses teknolojisinin bulunduğu bir model olarak lansmanı yapıldı. Daha önce de Realme X3, Adventurer Backpack ve X3 SuperZoom satışa çıkmıştı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kulaklığın firması, Twitter’ dan satış rakamlarını bu bir rekor diye paylaştı. Ürün bilgilendirmesinde teknolojiyi yaşamla birleştirilen popüler markalardan biri olacaklarına inandıklarını belirten Realme, markanın ürün gücü R1Q çipten aldıklarını da açıkladı.

Realme Buds Q özellikleri:

  • Bluetooth teknolojisinde 5.0 kullanılıyor.
  • AAC ve SBC ses formatı kullanılmakta.
  • Hızlı şarj 30 W desteğine sahip.
  • Ses sürücülerinde 10 mm.
  • Renk seçeneklerinde beyaz, sarı ve siyah yer almakta.
  • Toz ve suya dayanıklı.
  • Şarj normal halde 6 saat kadar kullanım sunuluyor. USB portuyla bu süre 200 saat kadar çıkabiliyor.

Realme Buds Q fiyatı ve özellikleri dikkat çekti

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak