Samsung 45W hızlı şarj desteği

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung geçen hafta bir etkinlikte tanıttığı 45W hızlı şarj desteğini Note 10 ve Galaxy A90' da kullanabilir. Tabi bu şu an söylenti ve beklenti olarak dolaşmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İleride telefon satışlarında hızlı şarj konusu önemli bir etken olacak. Pil kullanım sürelerinin acilen yükseltilmesi ve hızlı şarj konusu ileride ciddi bir etken olacak. Malum internet olan bir telefonda şarjın erken bitmesi kaçınılmaz oluyor. 4-5 Yıldır yeni bir batarya teknolojisi için çalışmalar yapıldığını biliyoruz. Ama uzun zamandır bu konuda ne gibi gelişmeler oldu net bilgi bulunmuyor.

Telefonlarda hızlı şarj seviyesi 25W kadar Samsung destek verilmekte. Bazı üreticiler daha yüksek değerlere çıktı. Geride kalan Samsung ise geçtiğimiz hafta yeni şarj ünitesini tanıttı.

Samsung hızlı şarjda 45W 

Şangay etkinliğinde 45W destekli hızı şarjın tanıtımı yapıldı. Yeni ünite çıkış tarihi belirtilmedi ama ilerisi için sinyal verildi. Note 10′ da bir ihtimal 45W kullanılabilir.

Ara ara Note 10 için bilgiler gelse de şarj konusunda beklenti 45W işaret ediyor. Tabi diğer beklenti de olan modelde A90 oldu. Galaxy A90 45W desteği gelebiir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung neden hızlı şarj konusunda biraz geride kaldı? Söylentilere göre şirket Note 7′ de yaşadığı hayal kırıklığı bir çok projeyi etkiledi. Bu teknoloji konusunda da daha dikkatli ilerlemeyi düşünüyor. Yani sağlam adımlarla gitmek istiyor.

Samsung 45W hızlı şarj desteği

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak