Samsung Buds Live fiyatı Türkiye için nasıl?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung Galaxy Buds Live fiyatı ve bazı özellikleri belli oldu. Renk seçenekleri konusunda üç renk olsa da dört olanla da karşılaştık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Live görüntülendi. Tasarımı fasulyeye benzeyen ve dikkat çekici renklerl olan ürünün Watch 3 ile tanıtılacağı bekleniyor.

Farkında mısınız son yıllarda aşırı şekilde kablosuz kulaklık tanıtımları yapılıyor. Bu yöne büyük bir ilgi var ve çok iddialı ürünler çıkarılıyor. Her bütçeye özel kulaklıklar marka farketmeden satılıyor. İlk bakılan fiyatı, tasarımı, ses kalitesi, şarj süresi gibi bir sıralamaya sahip.

Galaxy Buds Live, renk seçeneklerinde siyah, mistik bronz ve beyaz olacağı söyleniyor. Bu m.bronz daha öncede Z Flip 5G’ de ve Note 20 Ultra’ da kullanılmıştı ve sanırım dikkat çekmeyi başardığından favoriye alınan renklerden biri oldu.

Kulaklık metal kaplama ve parlak bir görünüme sahip. Kılıfları ise mat renk yapısına sahip. Kılıfın tasarımında ise G.Buds Plus’ dan esinlendiği düşünülüyor. Dahili bir müzik çalma, aktif gürültü engelleyici, iki mikrofon ve 1 hoparlör olduğu düşünülüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu ayın son haftası gibi tanıtılması beklenen Galaxy Buds Live fiyatı 150 dolar olacağı yönünde açıklamalar var. Şirketin AirPods ile rekabet edecek kulaklıklar çıkarmaya çalışsa da sanırım şu an son çıkanın üstünde değil gibi.

Samsung Buds Live fiyatı Türkiye için nasıl?


Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 13:54

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir