Samsung Galaxy Z Flip afişi ortalığı karıştırdı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan yeni bir katlanabilir modelin Şubat ayı içerisinde tanıtıma çıkacağı yeni bir görselle kesinleşti gibi. Galaxy Z Flip adlı model için çok şey söylendi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ un merakla beklenen katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip afişi görüntülendi. Buna göre artık gelecek ay bu modelin tanıtımı kesin gibi diyebiliriz. 

Katlanabilir modelleri ne kadar zamandır duyuyoruz ama bir türlü son kullanıcı kıvamına gelmiyor. Bir yerinde patlak veren çok test modeli çıkmıştır. Bize göre hala tam oturmadı diyebiliriz. Çoğu kullanıcının çekinerek alacağı bir model olarak görülüyor.

Bir ara bu modelin Bloom olacağı söylentisi dolaşıyordu. Bunun ortaya atılmasının nedeni 2020 CES fuarında çekildiği iddia edilen bir afiş. Son çıkan görüntü ise artık modelin doğruluyor. Eğer doğruluğu kesin ise çok kısa bir zaman sonra vitrinlerde yerini alacaktır diyebiliriz.

Diğer bir görüntü ise bir satış mağazasının bilgisayarında duran Z Flip görseli oldu. Çıkan her bir iddianın sonucunda Z şeklinde olacağını işaret eden veriler bulunuyor. Bazıları çift menteşe desede çoğunlukla tek olacağı kanısı ortaya çıkıyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu arada görseller Weibo üzerinden paylaşıldı. Galaxy Z Flip özellikleri konusunda pek bir şey bilinmezken işlemci ve Android versiyonu dışında çok az bilgi ortada dolaşıyor.

Samsung Galaxy Z Flip afişi ortalığı karıştırdı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak