Samsung IconX kulakiçi kulaklık 2019 fiyatı ne olur?

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Samsung yeni IconX kulakiçi kulaklık çok daha kullanışlı olacak! 2018 Samsung IconX kulakiçi kulaklık fiyatı Türkiye için yüksekken 2019 fiyatı kim bilir kaç lira olacak!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung; Gear Sport ve Fit 2 ilgili benzerlerine yanı sıra, Gear IconX kulaklıklarda yeni bir sürüm için çalışmakta. İnternette dolaşan iddialarda IconX 2019 kulaklık başlığı SM R170 numaralı modele sahip olduğu ve sarı, siyah ve beyaz renklerde sunulacağı belirtiliyor.

İlginç bir şekilde, kulaklık başlıkları 8GB dahili depolama alanına sahip olacaktır. Önceki Gear markalı ürünlerden ve IconX modellerinden daha yüksek.

Samsung IconX kulakiçi kulaklık fiyatı 2018 için 700 – 850 TL arasında. Samsung IconX kulakiçi kulaklık fiyatı 2017 için 400 – 450 TL’ den başlıyor.

Samsung yeni IconX kulakiçi kulaklık özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Watch’ ta olduğu gibi yeni IconX’ in de Galaxy markalamasını kullanmasını bekleyebiliriz. Belki de Samsung, AKG ayarını da karışıma dahil edecektir. Ancak bu, fiyat etiketini önemli ölçüde artırabilir. Samsung, bu yıl AKG hoparlörleri ile birlikte Bixby destekli Galaxy Home’ u piyasaya süreceğinden, ürünler arasında tekdüzeliği bitirmek söz konusu olduğunda iyi bir hamle olabilir.

  • Çok daha iyi bir pil ömrüne sahip olması
  • Depolama açısından 8 GB gibi bir avantaj yaratması
  • Görünüm açısından da farklı bir tasarım oluşturması
  • Kulakları rahatsız etmeyen son derece ergonomik bir yapısının bulunması

En çok kolaylık yaratacak özellikler olarak görülüyor.

Samsung IconX kulakiçi kulaklık fiyatı ne olur?

Daha iyi olabilir miydi?

Bu kulaklıkları gördükten sonra sorulabilecek ilk sorulardan bir tanesi de, acaba daha iyisi yapılabilir miydi sorusu oluyor. Yeni IconX ile çok daha iyi bir pil ömrünü görmeyi bekleyebiliriz. Yine de özellik 2018 IconX’ in (2019) kulaklıkları ilk kez tekrarlanmasına karşı, dayanıklılık farkı göz önüne alınabilir. Samsung firmasının bunun yerine de şarj kutusu pil kapasitesini arttırmayı düşünebilirdi. Ancak şu an için kesin bir şeylerin söylemesi doğru değil.

  • Cep telefonunuzdan bağımsız bir müzik listesi oluşturabilmeniz
  • En büyük problemlerden bir tanesi olarak görülebilecek, telefona dokunma sorununu ortadan kaldırması
  • Yürüyüş ve tempoyu ayırt edebilmesi
  • Hızlı şarj özelliği sayesinde 10 dakikalık şarjın yaklaşık olarak 1 saatlik kullanım süresi oluşturması
  • Neredeyse bütün sağlık uygulamalarına bağlanabilmesi

En önemli özellikleri olarak görülebilir. Üstelik yeni IconX modelleri kişiselleştirilecek ve bu sayede; çok daha eşşiz deneyimler yaşayabileceksiniz. Samsung firmasının kulaklıklar konusunda ortaya çıkaracağı devrimleri bizler de büyük bir heyecanla bekliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 23:28

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak