Sim kartlı akıllı saat alırken dikkat

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Sim kartlı akıllı saat alırken nelere dikkat edilmeli diye gelen sorulardan en önemlilerine yer verdik. Çok şeyine dikkat edilir ama en önemlilerine özen göstermeniz gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi akıllı saat sim kartlı akıllı saatler, gelecekteki yeni telefonlarımız olmaya talip yeni teknolojilerdir. Piyasada birden çok çeşit ve alternatifi bulunan bu saatlerin birbirinden fazla özelliği bulunmaktadır. 

Sim kartlı akıllı saat almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı durumlar söz konusu. Bunun yanı sıra birde hangi özelliklere dikkat etmek gerekiyor kısa bir anlatıma yer verdik.

Yurtdışından akıllı saat alırken veya getirirken özellikle sim kartlı kullanacaksanız imei kaydı olmadan kullanılamayacağını biliyorsunuz. İlegal veya legal yöntemlerle imei kaydı yapılıyor. Bizim önerimiz sim kartlı bir modeli kullanacaksanız Türkiye’den almanızı öneriyoruz. Kayıt ücreti çok yüksek ve değmeyeceğini belirtelim.

Diğer bir önemli konu cihaz özellikleri. Kamera kalitesi ve dahili hafızasına dikkat ediniz. Yetersiz bellek sürekli sorun çıkaracaktır. Harici hafıza kartı takılabilen bir model dahi olsa dahili depolama alanının yetersiz olmasından dolayı uygulama yükleme veya kamera çekimlerinde sürekli sorun yaşayacaksınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sim kartlı akıllı saat özellikleri

Sadece saat olarak bir aksesuar taşımak istemiyorsanız ve biraz daha teknoloji özellik istiyorsanız akıllı saatler tam size göre. Buna da biraz daha boyut atlatmak isteyebilir, cep telefonunuzu kolunuzda taşımak isteyebilirsiniz.

Özelliklerini inceleyecek olursak;

  • Batarya boyutunun yüksekliği sayesinde uzun süre şarj etme sorunu yaşamayacağınız bir akıllı saat.
  • Suya dayanıklı olması sayesinde her an kolunuzda kalabilir.
  • Sesli asistan özelliği ile şarkınızı değiştirmek gibi komutları algılayabilir.
  • Nabız ölçer özelliği sayesinde, kalp ritminiz artış gösterdiğinde sizi uyarabilir.
  • Telefon özelliği ve kamera özelliği.
  • Müzik çalar ve video oynatıcı.

Bu ve benzeri birçok özelliği ile vazgeçilmez bir parçanız haline gelecek, şık bir tasarım.

Sim kartlı akıllı saat alırken dikkat

Akıllı saat almanız için 3 neden

Akıllı telefonlardan sonra akıllı saatler, giyilebilir bir aksesuar oma özelliği ile pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Sizin de Xiaomi akıllı saat sim kartlı sahibi olmanız için gereken nedenleri sıralıyoruz.

  • Spor ve aktivite takibi için akıllı saatleriniz yeter. Sporu hayatının bir parçası haline getirenler için gerek adım sayar özelliği gerekse farklı spor çeşitlerinin takibini yapabilirsiniz.
  • Uykunuzu takip edebileceğiniz hatta uyurken nabzınızı ölçmeye devam edecek bir akıllı saat.
  • Gelen arama ve mesajlar başta olmak üzere bildirim alma özelliği, mesajları okuyabilme hatta tercih ettiğiniz modele göre arama yapma özelliği bile bulunmaktadır.

Bu teknolojik özellikler, akıllı saat sahibi olmayı oldukça cezbedici hale getiriyor.


Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2020, 17:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir