Skype hikaye özelliği için güncelleme yaptı!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Skype uzun aradan sonra yenilik adımları attı ve hikaye özelliğini kullanmaya başladı. Eskiden en iyi mesajlaşma ve görüntülü arama programı olan Skype şimdilerde yerini kaptırdı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Skype yeni özelliği ile gündeme geldi. Snapchat, İnstagram ve Facebook yeniliklerinden esinlenen program yenilenen platformunu tanıttı. Özellikle takip edilen ve sevilen Snapchat programı özelliklerini diğer programlara da kaptırmayan başlamış ve bu akımda Instagram başta olmak üzere çeşitli programlar bu özellikleri kullanmaya başlamıştı. Başarılı program çeşitli sosyal programlara yenilik ve özelliklerini yansıtırken özgün içeriğini korumaya devam etmişti. Bu akımların ardından Microsoft programı olan Skype özelliğini tanıtmaya başladı.

Skype hikaye özelliği 

Microsotf yeni özellikleri ile geliyor! Skype hikaye özelliğini kullanmaya başladı. Bu özellik oldukça dikkat çekerken kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başardı. Microsoft bu yeniliği özel bir alanda duyurdu. Platform üzerinde hikaye bolumu ile oldukça takipçinin özgüvenini kazandı. Öne çıkan bölümler başlığı adı altında fotoğraf ve video paylaşım alanı açıldı. Eklenti ve hikaye bölümü oldukça beğeni topladı. Öne çıkan fotoğraflar videolar ve diğer alanlar ile oldukça ilgi çekici bir yenilik ortaya koyuldu.

Skype hikaye özelliği için güncelleme yaptı!
Skype unutulmayacak! Microsoft bu güncelleme ile programın unutulmaması için ayrı bir özen gösterdi. Mesajlaşma platformu yeni programların çıkması ile birlikte unutulmaya başlamıştı. Bu özellik ile oldukça yenilenen görünüm ortaya koyan özellik eklenti ve emoji ekleme özelliği de kullanıyor. Mesajlaşma arka planı değiştirme özelliği de ısınarak, mesajlaşma platformu sevilen ve takip edilen özellikleri içinde barındırmaya başladı. Özellik ilgi ve dikkatle takip edileceği benziyor.


Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 10:29

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.