Snapchat özel hikayeler güncellemesi yayınladı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Snapchat yayınladığı son güncelleme olay oldu. Facebook’ un taklitine maruz kalan Snapchat, bu sefer taklit edilemeyeceği bir özelliğini Android ve iOS iPhone telefonlar için yayınladı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snachat ekibi iOS ve Android sürümleri için çok kullanışlı bir güncelleme yayımlayarak, Facebook tarafından kolayca taklit edilmesini de engelledi. Böylece yeni gelen Snapchat özelliği sayesinde Snapchat’i Facebook, hem kolayca taklit edemeyecek hem de Snapchat yeni özelikleri ile kullanıcılarına güzel hizmet sunacak.

Snapchat nedir ?

Snapchat son zamanlarda mobil uygulamalarında popüler olan 1 ve 10 saniye video veya fotoğraf çekilerek 24 saat boyunca hikaye kısmında yayınlama gibi işlemleri yapan bir uygulamadır.

Son aylarda Snapchate, farklı bir şeyler yapmak ve özgün olmak yerine, kendisini takip eden Facebook’tun taklitçiliğinden kurtulamadı. Sarı takının getirdiği birçok özelliğini, hemen hemen aynı şekilde kopyalayıp her türlü platformunda sergileyen mavi takım, hiçbir zaman pes etmek bilmiyor. Ancak Snapchat, yeni gelen güncelleme sayesinde kullanıcılarının “Özel Hikayeler” meydana getirmelerine ve sadece kendi seçtiği arkadaşların, paylaşımlarını görmesine izin verip böylece taklit edilmesini de önleyerek yeni bir çığır açtı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snapchat özel hikayeler özelliği

Snapchat özel hikayeler güncellemesi yayınladı

Snapchat’ e ne gibi işlevleri bulunmaktadır?

Yeni bir hikaye oluşturmak için “Hikaye Oluştur” simgesine dokunarak, dilediğiniz alternatifleri seçip hikaye paylaşımında bulunmanız gerekiyor. Farklı bir diğer özellik ise, belirlenen bir arkadaş grubu içinde o gruba ait özel hikâyeler meydana getirmelerine de izin veriliyor. Ancak bu tür özel hikâye grubunda paylaşılan hikayeler, diğer paylaşımlarınız gibi 24 saatte yok olacağını unutmayın. Ayrıca Google Play’de Snapchat sayfasına gidilerek güncelleme yapabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 20:01

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak