Sony Reon Pocket tişört klima

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Sıcak havalarda yürürken serinlemek ister misiniz? Sony' nin 4 yıl önce başlattığı bir proje hayatımıza girmeyi planlıyor. Sony Reon Pocket adlı tişört klima fiyatı uygun olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son günlerde aşırı sıcaklardan dolayı çoğu klima ve vantilatör arayışına girdi. Peki dişarıda olanlar nasıl serinleyecek?

Sony’ den uzun zamandır yapılan bir proje hayata girdi. Sony Reon Pocket adlı bir tişört tasarımı çok konuşulanlar arasına girdi. Klimalı tişört üretime girebilir.

Bu havalarda sık sık üst değişimi şart oluyor. Bunun önüne geçmek ve az da olsa serinlemek için Sony klimalı tişört belki bir kaç yıla raflarda yerini alabilir.

Sıcaklar yaşam kalitemizi düşürebiliyor. Özellikle çalıştığımız ortam serin değilse çalışma azmini söndürebiliyor. Hele birde tatil fikri bunu daha fazla tetikleyecektir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tişört klima fikri 2015′ de ortaya atıldı ve adına “Reon Pocket” dendi. Küçük bir klima olan ve tişörte açılan bir sırt bölümü ile yerleştirilen bu cihaz 2 saate yakın kullanım süresine sahip olacak.

Klima yeni otomabillerde soğutucu gözlerinde kullanılan klimalara benzer bir yapısı var. Şarjlı klima kendini 2 saatte şarj ediyor. Mini klimada birde uygulama desteği bulunuyor. Isıyı istediğiniz belli derecelerde kullanabileceksiniz. Hatta soğutmanın dışında birde ısıtma fonkiyonu olacak.

Yeni klimanın şu an için 1800 destekçisi bulunuyor. Yakında bir portatif çıkabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.