Sony telefon üretiminden çekiliyor mu?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Sony telefon üretimini bırakacak mı? Son günlerde ortaya atılan bir iddiaya göre satış rakamlarının çok düşmesinde dolayı bu şekilde bir karar alabilir. Yeni CEO ile yeni planlama yapıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dünya devlerinden biri olan Sony için bir iddia ortaya atıldı. Sony akıllı telefon üretiminden çekilebilirmiş!

Sony’ nin eski CEO’ su Hirai’ dan sonra yeni CEO ile alınan kararlara göre bir çok ürünün üretimine son verilebilir. Sony çeşitli ürünlerde yakaladığı başarıyı ne yazık ki bu aralar cep telefon modellerinde yakalayamadı. Bundan dolayı yavaş yavaş mobil bölümde küçülmeye gitti.

Sony telefon üretiminden çekiliyor mu?

Sony telefon üretimini bırakacak mı?

Akıllı telefondan çıkabilir iddiaları kısa zaman önce Sony’ nin üç yıllık planlaması ile ortaya çıktı. Bu planlamada telefonlara yer vermediklerinden bu sonuç çıkarıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony, kamera için sensör üreticilerin en iyilerinden biri. Eğer cep telefon bölümünü kapatırsa belki parça üretimi devam edebilir?

Gelelim en iddialı olduğu oyun konsolunu tarafında. Son açıklanan satış rakamlarına göre Sony, konsol satışlarında %18 gibi bir düşüş yaşadı. Ama hala Playstation çok iyi gelir kazanmakta.

Bakalım yarın neyi getirecek…


Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 15:45

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak