Tayyip Erdoğan YouTube kanalı açıldı "RTErdogan"

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Tayyip Erdoğan YouTube kanalı 'RTErdogan' açıldı. Kanal adresi youtube.com/RTErdogan olarak erişim sağlayabilirsiniz. Duyuru Twitter hesabından atılan Tweet ile yapıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube 2-3 yıldır çoğu Türk kanalının dikkatici çekerek canlı yayınla, dizi yayınlarıyla ve çok sayıda önemli yayınlarla gelir elde etmeyi başardı. Ama bize göre çoğu TV kanalı baya bir geç kaldı. Sosyal ağları iyi kullanamayan Türk kanalları şu an baya bir yol aldı.

Siyasi yayınlar ve açıklamalar denildiğinde ilk akla gelen sosyal ağ Twitter oluyor. Gerçekten bu alanda çok aktif kullanıma sahip. Video denildiğinde de ilk akla YouTube geliyor. Cumhurbaşkanı yani Başkan Erdoğan’ ın Twitter hesabı üzerinden yapılan YouTube kanalı açıklaması dikkatleri çekti.

Tayyip Erdoğan’ ın Twitter dışında aktif olarak kullandığı bir ağ bulunmuyordu. Tabi şimdiye kadar. Kendisine bir YouTube kanalı açıldı. Kanal tanıtımını da bir Tweet ile duyuruldu.

Erdoğan’ ın YouTube kanalı adı RTErdogan

Erdoğan’ ın YouTube kanalının adı RTErdogan olarak ilan edildi. Kanal bağlantı URL adresi ise “Youtube.com/RTErdogan

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kanal aktif olarak kullanılacağı açıklaması yapıldı. Kısa sürede önemli bir abone sayısına ulaşıldı. Kanalda ilk yayınlanan video ise G20 zirvesi oldu.

RTErdogan YouTube kanalı hayırlı olsun dileğimizle yazımıza son veriyoruz. Sağlıcakla kalın.

Tayyip Erdoğan YouTube kanalı açıldı "RTErdogan"

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir