TikTok beğeni arttırma hilesi dikkat taklaya gelmeyin

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Tik Tok beğeni arttırma hilesi uygulaması veya hile programı diye adlandırılan sitelere dikkat dolandırılma veya virüs bulaşma durumuyla karşılaşabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TikTok beğeni arttırma hilesi veya Tik Tok beğeni hilesi şeklinde bazı siteler Google’ da dolaşmakta. Bu tarz siteleri incelediğimizde bazılarında dolandırıcılık yöntemini gördük, bazılarında ise hesap çalmak için virüs eklendiği görülmekte. Hile yöntemlerinin çoğu aldatmaca ve hesap hackleme için kullanılıyor.

Yazıda paylaştığımız görüntülerde bir Tik Tok hilesi sitesinde işlem yaptık. Bu site haftalık abonelik paketi tanımlayacak bir servise üyeliğinizi yapmanız için sizi dolandırmakta. Bu yerleden yönlendirme için ücret aldıpı veya kendileri yapmış olduğunu düşünüyoruz.

TikTok beğeni hilesi aldatmacası 

  • Sitede hile yapmak için TikTok beğeni video link adresini girmenizi istiyor.
  • İleriyle devam ettiğinizde kaç beğeni göndermek istediğinizi yazmanızı istiyor. Sayı ile değeri yazıp onayladığınızda işlem tamamlandığı ve beğeni onayı gerektiğini belirten başka bir siteye yönlendiriyor.
  • Telefondan 3G internet üzerinde onay yapılacağını belirtiyor. 
  • Mobil onayı gerçekleştirmeniz için butona tıklamanızı öneriyor. 
  • Sonra yine başka bir web sitesine yönlendirerek buradan operatörünüzü seçip sonra telefon numaranızı yazarak devam butonuna tıklamanızı istiyor.
  • Sonunda …hafatlık servis ücreti hattınıza tanımlanıyor.

TikTok beğeni arttırma hilesi dikkat taklaya gelmeyinTikTok beğeni hilesi aldatmacası TikTok beğeni arttırma nasıl yapılır

Tik Tok beğeni hilesi yapmadan önce düşünün!

  • Hesabınız sizin için önemsiz ise
  • Risk alabileceğiniz ve emeğiniz önemsiz ise
  • Hesabınız çalınma tehlikesiyle yüz yüze kalabileceğinizi biliyor ve razıysanız
  • Hesaba virüs bulaşabileceğini bilerek yapmak istiyorsanız
  • Takipçilere zarar vereceğini bilerek bu yöntemleri denemek istiyorsanız

o zaman siz bilirsiniz. Çoğunlukla bunlardan biriyle karşılaşma olasılığınız yüksek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TikTok beğeni arttırma doğal yöntem

Paylaşılan videolarda ilgi çekici, sık sık paylaşılmayan, aşırı komik, görülmeye değer yerler, komik hayvanlar ve aşırı şakalar sık videolar beğeni almakta. Sık güncellenen hesaplar ilgiyi sıcak tutuyor. Takip edilen hesaplarda hemen hemen her gün en az bir video paylaşımı yapılmakta. 

Bir diğer faktörde dekolte giyen bayanların yayınladığı videolar. Bu tarz videoları yayınlayanlar kasıtlı olarak hızlı beğeni ve takip sayısına ulaşmak için sınırları ve ahlak değerlerini aşmakta. 


Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2019, 00:29

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.