TOGG ön sipariş fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Türkiye' nin elektrikli otomobili TOGG ön sipariş fiyatının ortaya atılmasında kısa bir süre sonra resmi bir açıklama Twitter' da paylaşıldı. Henüz erken olduğu belirtildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TOGG ön sipariş fiyatı için söylentilere göre 30 bin ile 40 bin arası bir ücret alınacağı belirtiliyordu. Ama yapılan resmi açıklamaya bakıldığında henüz bunun için erken olduğu belirtiliyor. Bu da ortaya atılan ücret bilgisinde değişim olacağını işaret ediyor.

Geçen hafta Cuma günü tanıtılan Türkiye’ nin yerli otomobili TOGG, ön sipariş akımına uğradı. Henüz fabrikası hazır olmasa da çoğu kesimden ve bireysel alandan sipariş alan Türkiye’ nin elektrikli otomobili için ön siparişi konusunda acele etmeyecek.

TOBB tarafından ön sipariş çalışması yapılacağı iddiaları gündemde yer alıyordu. Yapılan resmi bir açıklamada acele edilmeyeceğini belirten bir bilgi paylaşıldı.

Twitter’ dan resmi duyuru yapıldı. Çok sayıda kişinin otomobil almak için sıraya girdiği belirtildi. Yoğun ilgiden dolayı memnuniyeti ve bu konuda titiz çalıştıkları belirtildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Üretimde ve satış pazarlamasında titizlikle yürütüldüğü açıklandı ve Cumhurbaşkanının verdiği destekte vurgulandı. Ön siparişle ilgili duyurular için TOGG’ dan gelecek resmi açıklamaların takip edilmesi önerildi.

TOGG ön sipariş fiyatı

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak