Turkcell dakika ve hediye internet Elazığ Malatya

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Elazığ ve Malatya deprem hediyesi ücretsiz internet ve dakika kullanıcıların hatlarına tanımlandı. Turkcell bedava internet çok sayıda vatandaştan olumlu tepki aldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Elazığ’ da meydana gelen depremden dolayı etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun ve vefat edenlere Allah’ tan rahmet diliyoruz… Operatörler tarafından depremzedelere hediye geldi. Turkcell hediye internet ve hediye dakika Elazığ ve Malatya genelinde depremden etkilenen vatandaşların hatlarına tanımlandı.

Ara ara bu şekilde büyük depremlerde operatörlerin genelde hediye kullanım sunduğunu biliyoruz. Peş peşe atılan tweet’ lerle bedava internet ve dakikalar kullanıcılara sunuldu.

Ücretsiz internet ve dakika için bir şey yapılması gerekiyor mu?

Her hangi bir talep mesajı veya onaylayacağız mesaj bulunmuyor. Otomatik hatlara tanımlanıyor ve bazılarından tanımlanmadı gibi mesajlar gelebilir. Belki sorgulamaya yansımamış olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hattımın paketi var hediyeden mi gider paketimden mi?

Kullanımda önce paketimden mi gidecek yoksa hediyeden mi diyenler için her zaman ilk bedava kullanımlar tüketilimde olur. Bunun için bir işlem yapmanıza gerek bulunmamakta.

Hediye dakikayı ve hediye interneti nasıl sorgularım?

Hediye internet sorgulaması için değişmediyse ve menüye eklendi ise aşağdakileri uygulayarak öğrenebilirsiniz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kalan paketleri öğrenmek için;

  • SMS bölümüne kalan yazınız ve 2222′ ye mesaj atınız
  • Tuşlama ile sorgulama ise *159#
  • Web sitesinden online işlemlere girerek
  • Ve son olarak Turkcell “Dijital operatör” uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Turkcell dakika ve hediye internet Elazığ Malatya

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.