Turknet adil kullanım kotasını kaldırdı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

AKN yani adil kullanım noktası eski adıyla adil kullanım kotası Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanının yaptığı açıklama ile 2018 sonunda kaldırılacaktı. Ama Turknet şimdiden kaldırdı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yakın zamanda BTK tarafından alınan karakla AKK yani adil kullanım kotası dolan kullanıcıların interneti 3 Mbps’ den 5 Mbps’ e çıkarılarak önemli bir çalışma yapılmıştı. Daha sonra yapılan açıklamada 2018 yılı sonunda AKK / AKN tamamen kaldırılacak. Ama Turknet şimdiden kaldırdı!

TurkNet Genel Müdürü tarafından yapılan açıklamaya göre tüm Turknet aboneleri ve yeni abonelere AKN kaldırıldı. Artık Turknet aboneleri sınırsız internet kullanımı yapabilecek.

Evet artık TurkNet Adil Kullanım Kotasını tamamen kaldırdı. Eskiden tüm kullanıcıları için sunduğu 150 GB internet trafik kullanımı ile çoğu internet sağlayıcılarına rakip olmayı başaran Turknet zincirleri kırarak şimdiden kota sorununu ortadan kaldırdı.

Turknet adil kullanım kotası

Turknet, yeni çıkardığı kampanya ile taahhütsüz internet hizmetini sunmuştu. Bu kampanya çoğu kullanıcı tarafından beğeni ile karşılandı. Şimdide 2018′ de geçiş yapılacak sınırsız interneti tüm kullanıcılarına sundu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Adil kullanım noktası ile ilgili açıklamayı bugün canlı yayında TurkNet’ in Genel Müdürü Çelebiler tarafından yapıldı. Yeni slagan ise “bir dönemi kapatıyoruz” oldu. www.andronova.net

Turknet adil kullanım kotasını kaldırdı

Turknet 100 Mbps sınırsız internet fiyatı

Taahhütsüz 100 Mbps sınırsız internet fiyatı aylık herşey dahil 59.99 TL. Aynı zamanda ücretsiz konuşma paketi de yanında!

Turknet’ in yaptığı yenilik hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 20:09

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.