WhatsApp yeniliklerle liderliği kaptırmıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

WhatsApp' ta yeni bir güncelleme ile tüm fotoğraflar ve videolar tek tek gitmesi yerine birden çok fotoğraf ve videolar bir klasör halinde iletilecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dünyanın en fazla kullanılan yazışma ve medya paylaşım uygulaması Whastapp. Kurulduğu günden beri onlarca yeniliğe imza atan mesajlaşmada devrim yapan Whatsapp her gün daha da büyüyor. Piyasa değeri daha da yükselen Whatsapp bunlarla yetinmeyerek uygulama içinde yeni 3 özelliği daha entegre etmeye hazırlanıyor.

WhatsApp’ ta fotoğraf kalabalığına son

Yeni yayınlanacak güncelleme ile beraber telefonlarda kullanılabilecek uygulamalardan biri medya alışverişine geliyor. Bu güne kadar WhatsApp üzerinden yapılan tüm yazışmalarda fotoğraflar tek tek ekrana düşüyordu. Bu büyük bir kirlilik ve kalabalık yaratıyordu. Buna net bir çözüm getiren geliştirmeciler artık birden fazla fotoğraf gönderimi ya da alımında bunun bir klasör olarak iletilmesini sağlayacak. Aldığınız tüm fotoğrafları bir dosya içinde görüntüleyeceksiniz. Bu çalışma WhatsApp kullanıcılarının çok büyük bir yükünü ortadan kaldıracak nitelikte.

WhatsApp yeniliklerle liderliği kaptırmıyor

Fotoğraflarda ekstra bir özellik daha

WhatsApp fotoğraf filtrelerinin kullanım sıklığını düşünerek ufak bir ekleme daha yapıyor. Uygulama içinde paylaşacağınız fotoğrafta oynama yapma şansınız olacak. Bu medya gönderiminde zaman kazandırması beklenen bir çalışma. Son gelen yenilik ise yazışmaya. Mesajlara cevap vermek için tek bir parmak hareketi artık yetecek. Tek elle kullanımı kolaylaştırmak için hazırlanan güncelleme ile WhatsApp üzerinden gelen mesaja cevap vermek istiyorsanız yapmanız gerek tek şey parmağınızla mesajı sağa kaydırmak. Bu yapılan kolaylığın WhatsApp ile yazışmayı sevenlerin çok sevmesi bekleniyor. WhatsApp bu yeni özellikleri ile lider olduğu alanda yerini iyice sağlamlaştıracağa benziyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 16:38

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.