XMR coin en uygun nereden ve nasıl alınır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

XMR en uygun olan yerlerin listesini aşağıya ekledik. Bunlar arasındaki kur oranına göre karar verirsiniz. Tabi alınan komisyon oranı çok önemlidir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

XRM Coin, 2021 yılında Cryptonote firması tarafından geliştirilmiş ve kripto para piyasasına kazandırılmış varlıktır. Diğer bir adı ile Monero Coin, yüksek gizlilik ile kripto para işlemlerini yapabilmeye imkan sağlar. Normal şartlarda bir kripto para işlemi ardından cüzdan adresi görüntülendiğinde işlemler açıkça ekrana gelir. XRM Coin ile yapılan alım-satım işlemleri ise görüntülemez, cüzdan harici kişi tarafından takip edilemez.

XMR nerelerden alınabilir?

Alınan yerler, Kraken, Binance, Huobi Global, KuCoin, Bitfinex, Poloniex gibi işlem hacmi geniş kripto para borsalarıdır. Bu borsaların tümüne internet üzerinden erişim sağlamak ve hesap açılışı yapmak mümkündür. İşlem hacmi geniş olan ve global anlamda yatırımcıların en çok tercih ettiği borsalarda işleme giren XRM Coin, yüksek erişilebilirlik avantajını sunar. Türkiye içinde Paribu platformundan sanırım işlem yapılabiliyor.

Yapacağınız al satlar için dikkat etmeniz gereken en önemli iki şey işlem yapılan yer ve işlemi yapacağınız cihazın güvenirliği. Kullanılan borsanın sağlam olması ve alınacak paranında projesinin sağlam olmasına dikkat ediniz. Vur kaç coinlerden uzak durmanızı öneririz. Veya belli orandan sonra çıkış yapmanız daha mantıklı olur.

XMR nasıl alınır?

XRM Coin almak için işlem listesinde ekli olduğu Binance ve diğer borsalar arasından bir seçim yapılmalı ve kripto para hesabı açılmalıdır. Açılan hesabı aktif konuma getirmek amacıyla borsa içinden KYC işlem adımları tamamlanmalı ve hesaba para yatırılmalıdır. Ardından borsadan “kripto al“ sekmesine tıklanıp XRM Coin paritesinin yer aldığı işlem sayfasına ulaşılır. Bu alanda görüntülenen güncel fiyat üzerinden alım emri verilir. Dakikalar ardından kripto para hesabında alınan miktar kadar yansır. Tabi aşırı bir yoğunluk durumu veya dünya genelinde bir problem yaşanmıyorsa.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

XRM Coin kullanılan alanlar şu şekildedir:

  • İkinci bir kişi tarafından görülmesi istenmeyen, gizliliği yüksek alım-satım işlemleri için kullanılır.
  • Cüzdanlar arası sınır ötesine transferde düşük masraflı ve hızlı işlem yapmanız sağlanır.
  • Monero ağında oy vermek ve yönetim kararlarına katılmak için ağa XRM ödemesi yapılır.
  • Kripto para borsalarında alım-satım ve kripto para değişim (takas) işlemlerinde kullanmak mümkündür.

XMR coin en uygun nereden ve nasıl alınır

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak