YouTube' da sohbet özelliği

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google, YouTube üzerinden canlı yayında sohbet özelliği devreye girdi. Bugün gelen güncelleme ile artık canlı yayın sırasında arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz. Nasıl yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube, canlı yayında sohbet özelliği için başlattığı testi tamamladı. Gelen güncelleme ile bu özellik kullanıcılara ulaşamaya başladı. Şu an kademeli olarak bazı bölgelerde kullanılabiliyor.

Kısa süre önce yayıladığımız haberimizde bu özellik hakkında bilgi vermiştik. Konu detaylarına aşağıda ilişkili haberler kısmından ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar YouTube hesaplarından arkadaşları ile ve isterse arkadaşları dışında başkalarınıda sohbete çağırabilecek. Canlı yayında davet, rehberdeki arkadaşlarınız ulaşma ve arkadaş listesi yapabilme özelliğine sahip.

YouTube' da sohbet özelliği

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube sohbet özelliği

Yeni güncellemede aynı zamanda video paylaşırken video dan çıkmadan paylaşırken sohbete devam edebileceksiniz. Sohbet alanında istediğiniz video hakkında eleştiri yapabileceksiniz.

Yeni özelliği cihaz resmi mağazasından YouTube uygulamasını yükleyerek ya da güncelleyerek ulaşabilirsiniz. Tabi özellik ulaştıysa!


Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 13:21

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.