YouTube gelişmiş sesli arama özelliği

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

YouTube testlerine başladığı bir özelliği kendi telefon markasında denemeye açtı. Gelişmiş arama yönünde bir çalışma yaparken birde sesli aramayı ekledi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube, video dendiğinde ilk akla gelen platformu oluyor ve baya bir zamandır canlı yayın ve dizi izleme yeri de olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar aşırı reklamla kullanıcılarını rahatsız etse de vazgeçilmez olduğu kesin. Şu aralar yeni bir özellik üzerinde çalışmalar yaptığı söyleniyor ve testlere başlandığının bilgisi var.

Gelişmiş sesli arama özelliğinin görüntüsü ortaya çıktı. Yakın zamanda önemli bazı yeniliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanan uygulamada hali hazırda sesli aramanın daha gelişmiş hale dönüştürülme çalışmaları var. Daha önce yayınlanan aramalar kısmında önemli değişiklik yapılacak haberine birde sesli bölüm eklendi.

Kullananlar doğrudan uygulama giriş ekranı kısmında sesli arama dil değiştirme için kısayol butonu ile karşılaşabilir. Test edilen bu özelliğin duruma göre tüm cihazlara ulaşması biraz zaman alabilir. Artık başka dilleri tercih edenler için kolay yoldan sesli arama yapılabilecek. Daha işlevsel hale getirilen ilgili bölümle çok daha hızlı arama ve işlevsel alanda daha iyi olacak.

Gelişmiş arama özelliğiyle, kullananların ayarlarda oluşturmuş olduğu dilde yer almayan içerikler aramada olanak tanınıyor. Şu an yapılan deneme sürümünün tam anlamıyla oturmadığı ve son kullanıcıya ulaşacağı zaman stabil bir halde olacağı bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şirket dil seçeneğini genişletmekle daha fazla kişiye ulaşmak adına önemli çalışmalar yapmakta. Bakalım ileride çıkacan güncellemeyle ne gibi artı yeniliklerle karşılaşacağız.

YouTube gelişmiş sesli arama özelliği


Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2020, 03:25

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir