YouTube ve Google dahil çöktü Gmail açılmıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google' un tüm servislerine arama hizmetinde dahi sorun var. Gmail için bu siteye ulaşılamıyor şeklinde hata veriyor. YouTube çok yavaş açılıyor ve videolarda bekliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ un tüm servisleri kendisi dahil çöktü. Youtube yavaş açılıyor, Gmail açılmıyor ve 502 hatası ekrana geliyor.

Google’ un tüm servisleri ve Google dahil 15-20 dakikadır erişimde sorun yaşanıyor. Ara ara açılıyor, bazen hiç açılmıyor ve açıldığında video açılmıyor. Sorun yaşanan hizmetlerinden örnek Google Analytics, Google Search Console, Gmail ve Play Store diye gidiyor.

Bu aralar Google’ un rekabet kurumu ile olan sorunları Google’ un Android resetti ile karşımıza çıkmıştı. Şu an yaşanan sorun için bazıları Google, Türkiye’ de hizmetlerini kasıtlı aksattı şeklinde sosyal ağlarda paylaşımda bulunuyor. Bize göre böyle bir şey yapması en çok ona zararı dokunur. 

VPN ile test ettiğimiz sorun yok gibi görünüyor. Açılmayan Gmail VPN ile açılıyor ve diğer servisler…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sorun için henüz açıklama gelmedi ama Google arama moturununda da sorun görülmesi arama sonuçları da etkilendi. Aynı şekilde aramalar stabil şekilde işlemiyor.

Bir ara Google’ a girildiğinde “502 that an error the server” şeklinde bir hata çıkıyordu. Yani bu durum normal değil ama server veya port sorunlarında bu denli Google’ da bir sorun pek karşılaşılmıyor. 

Şu an çok sayıda ülkede Google’ un servislerinde aksaklık görülmekte. Şu an açılıyor gibi duruyor ama belki ara ara yine aksaklıklar görülebilir.

Genel durumlar dışında Gmail açılmıyor sorunu

  • Farklı cihaz ve bilgisayarlardan denenmesi gerekebilir.
  • İnternet bağlantısında wifi ve mobil ayrı ayrı denensin.
  • VPN üzerinden kesinlikle test edilmesi gerekiyor.
  • Kullanıcı bilgilerini girdikten sonra hata geliyorsa, başka bir Gmail hesabıyla kontrol edin.

YouTube ve Google dahil çöktü Gmail açılmıyor


Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 17:51

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir