TikTok arama geçmişini silme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

TikTok arama geçmişini silme nasıl yapılır ve uygulamadan video izleme geçmişini silme iPhone veya Android telefonda nasıl yapılacağını resimli anlatımımız ile göstereceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TikTok uygulamasını kullanıyor musunuz? Video paylaşım ağı olarak şu aralar popüler uygulamalardan biri. İster hesap açarak kullanırsınız ve istemezseniz de hesap açmadan kullanım imkanına sahipsiniz. Üye olunduğunda beğeni veya yorum yapma gibi özelliklerden faydalanıyorsunuz. Videoları izlemede her hangi bir engel bulunmuyor ama takip etmek istediğiniz biri veya birileri varsa işte o zaman hesap açmanız gerekiyor. Yazımızda Tik Tok video geçmişi nasıl silinir resimli olarak anlattık.

TikTok video izleme geçmişini silme yani tüm yapılan işlemleri temizlemek isterseniz tek bir yerden tüm yapılan aramaları silebilirsiniz. TikTok uygulamasında yaptığınız aramaları, baktığınız profillere ve izlediğiniz videoların kalıntılarını temizlemek için kökten çözüm yazımızda!

TikTok arama geçmişi silmek için aşağıdaki adımları uygulama üzerinden takip ediniz. Eğer arama geçmişi silinmiyorsa ya da hata mesajıyla karşılaşıyorsanız cihazı kapatıp açınız. Veya TikTok uygulamasını telefondan kaldırınız.

TikTok arama geçmişini temizleme

  • Profilinize dokunun
  • Uygulamadan ayarlara giriş yapalım. Bunun için “3 nokta” bölümüne dokunun
  • Ayarların bölümü açıldıysa, biraz aşağıya doğru inip “önbelleği temizle” yazısına dokunulacak
  • İşlem başarıyla gerçekleştir ise yanında M olandan göreceksiniz
  • Uygulama kendiliğinden kapanıyor sorunu yaşayanlar cihazda yeteri kadar yer olduğundan emin olsun
  • Telefon uygulamalarına girileren Tik Tok üstüne dokunup açılan yerde güncelleme kaldırı ve önbellek gibi bazı temizleme işlemlerini yaparak kesin çözüme ulaşabilirsiniz.

TikTok arama geçmişini silmeTikTok video izleme geçmişini silme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygulamada yaşanan diğer sorunları aşağıda sıralıyoruz ve duruma göre bize yazarsınız.

  1. Telefonda yer sorunu.
  2. Uygulamanın cihazın sürümüyle uyumsuzluğu veya eski olması.
  3. Yeni güncellemeden sonra yaşanan sıkıntılarda eski sürümlerin denenerek çözüm sağlaması.
  4. Hesabın bazı bölümlerinin geliştirici tarafından kısıtlanması.
  5. Oturum kapatılarak tekrar denenerek çok sayıda sorun ortadan kalktığı görülmekte.
  6. Farklı telefonlarda veya hesap ile denenmesi.

Bilgi: Arama ve veri geçmişini silmediğinizde hem cihazda gereksiz yer kaplar hem de başkalarının görmesine imkan vermiş olursunuz. TikTok geçmişi silme olmuyorsa oturumu kapatıp tekrar giriş yaparak deneyiniz. Ama uyarı olarak eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız ve uygulamada hatırla işaretli değilse sizden tekrar şifre isteyecek.


Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2020, 02:13

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak