TikTok ödeme yaptığım halde Jetonlarım gelmedi

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

TikTok kredi kartımdan ödeme yaptığım halde jetonlarım hesabıma yatmadı gelmedi diyenlerin kontrol edeceği bölümler olabilir. Son işlemde bildirimde bulunun.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tiktok jetonları sanal bir para olarak kullanılmaktadır. Tiktok canlı yayınlarında kişiye bağış veya hediye göndermek istenildiğinde bu sanal paralar kullanılır. Jetonların satın alınması iki farklı şekilde yapılır. Tiktok uygulamasının kendisinden jetonlar satın alınır. Başka bir kullanıcının vermesi halinde de jeton kazanılabilir. Her Tiktok kullanıcısının hesabında bakiye kısmı vardır. Bakiye yüklemesi yapılır ve istenildiği kadar jetona sahip olunabilir fakat bazı kullanıcılar Tiktok ödeme yaptığım halde jetonlarım gelmedi sorunu ile karşılaşmaktadır. 

  • Şu an yaşadığınız durum geçici olabilir. Yoğunluk, sistem iyileştirmeleri veya ödeme kanalında bekleyebilir. 

Jetonların gelmeme nedenleri

Ödeme yapıldığı halde jetonlar hesaba gelmiyorsa bunun ilk nedeni sistemde olası bir arızanın meydana gelmesidir. Sistem arızalandığı için ödeme yapılsa bile jetonların gelmesi yavaş olacaktır. Tiktok uygulaması milyonlarca kişi tarafından aynı anda kullanılan bir uygulama olduğu için sistemde yoğunluk olabilir ve yavaşlar. Kişi bazen Tiktok hesabı için doğrulama işlemi yapmadığında ödeme yaptığı halde jetonların gelmesinde problem olacaktır. Sistem tarafından kullanıcı bilgilerine ulaşılamamış olunabilir.

Sisteme uymayan bir işlem yapılmış ise sistem kişinin hesabına ceza vermiş olabilir. Profilde gerekli yerlerin eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Tiktok hesabına kayıt yaparken eklenen banka hesabı, kullanıcıya ait değilse ya da mevcut banka hesabında bir sorun varsa jetonlar gelmeyebilir. Kullanıcı, Tiktok hesabını kullanabilmek için olması gereken yaş sınırı altındaysa ödeme yapsa da jetonu gelmeyebilir. Hesap ayarları ile ilgili bir problemden kaynaklı da olmaktadır.

TikTok ödeme yaptığım halde Jetonlarım gelmedi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çözümler

Ödeme yaptığım halde jetonlarım gelmedi Tiktok sorununun çözümleri basittir. Kişi sistem yavaşlığından dolayı gün sonuna kadar jetonlarının gelmesini bekleyebilir. Profildeki iletişim bilgilerinin eksiksiz doldurulduğundan emin olunmalıdır. Banka hesap adresinin doğru verildiğinden emin olunmalıdır. Hesap doğrulama işlemi yapılmamış ise yapılmalıdır. Tiktok sistem yetkililerine ödeme yapıldığı halde jetonların gelmediği bildirilmelidir. Birkaç saat içerisinde cevap gelecek ve sorun çözülecektir. 

  • Bekleyin gün içerisinde gelebilir.
  • Kartınızdan çekim yaptığından emin olunuz. İşlem sırasında çekti görülür ve sonrasında kartınıza iade edilmiş olabilir.
  • Ödemede provizyon yazıyorsa henüz ödemeyi karşı taraf almadığı anlamını taşır.
  • Profilinizde bir şeyleri değiştirmek istediğiniz kaydedilmiyorsa o zaman hesabınızla alakalı sıkıntı olabilir. Belki ceza almış ve yaptırım uygulanmış olabilir. 
  • Hesabın güvenirliğinde veya ödeme sırasında oluşan bir problemle alakalı durumlar görülebilir.
  • Destek talebinizi geliştiriciye iletiniz.

TikTok Jetonlarım gelmedi


Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2021, 15:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak