TikTok para çekme işleme koyulamadı hatası

Andronova
Yazar Andronova 5 Minimum Okuma

TikTok para çekme işleme koyulamadı hatasının çıkma sebeplerinden önemli olanları sizlere hazırladık. Çözümde ne gibi işlemlerin denenmesi gerekiyor inceleyiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TikTok para çekme işleme koyulamadı, ara ara bir kaç kullanıcının şikayet etmesiyle ortaya çıktı diyebiliriz ve buna benzer farklı bir uyarı mesajının da verdiğini gördük. Haberimizde net şunu yaparsanız çözüm sağlayacak gibi bir garanti vermiyoruz. Lakin olası nedenlerinden söz edebiliriz. Sizde olan durum belki bazı kullanıcılarda çıkabilir ya da geçici bir zaman diliminde işlem yapmanız engellenebilir.

Uzun bir dönemdir çoğunlukla diğer popüler ağlarla alakalı içerikler oluştururduk. Bu ağın önemli bir kitleye ulaşması çok sayıda sorunu yanında getirmediğini söyleyebiliriz. Kronik bazı problemlerin yaşandığınız gördük ama sorun bakımında çok fazla çeşitli sorunlar görülmüyor.

Para çekme işleme neden koyulamadı?

Bazı TikTok hesaplarında görülen hatalardan birisidir. Bu hatayı çözüme kavuşturmak için birkaç çözüm yöntemi denenebilir. Belli aralıklarla kullanıcıların para çekme sırasında koyulması hatasını şikayet ederek bu hatanın varlığı öğrenilmiştir. Çözümlerin kesin sonucu ulaştırıldığı diye bir şey yoktur fakat bazı kullanıcılarda yapılan adımlar çözüme ulaştırmaktadır. Sorunun ortaya çıkmasının sebebi ise son dönemlerde bu ağın kullanıcılarının çok fazla artmasıdır. Sürekli para çekme işlemi gerçekleştirildiği için bazı hesaplara da bu işleme kısıtlama getirilmektedir.

İnternet üzerinden kazanç elde etmek için çok sayıda kaynak bulunuyor. Sosyal ağların bize göre reklam kısmı kullanılarak e-ticaret alanında güzel işler yapılabiliyor. Diğer türlü kazançlar çoğunlukla önemli takipçi sayısına bağlıdır. Bunda ise jeton olayı ile bağış adı altında hediye durumu var. Lakin aşırı bir talep mi vardır nedir arada bir karşımıza bir kaç sorunla geliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İlk kontrol için:

  • Şu an sizin dışınızda bu uyarıyı alan var mı sosyal platformlardaki paylaşımlara bakınız.
  • Varsa başka bir hesabınızla veya arkadaşınızın hesabıyla test ediniz.
  • İşlem sırasında sürekli deneme yapılan hesaplarda bir kısıtlamaya maruz kalınabiliyor. Bu cihazda olabiliyor.
  • Profilinizde bir değişiklik yapabiliyor musunuz kontrol edin. Ceza, engel ve sistem problemlerinde değiştirmeye izin vermeyebiliyor.

İşleme koyulamadı çözümünde yapılacaklar

  1. Bir şeylere kalkışmadan önce kontrol edeceğiniz yerlerin olduğunu belirtelim. Önce analiz ve sonrasında uygulanacak adımlar var.
  2. İşleme koyulaması sorunu yaşarken çok sık bir şeyler yaptınız mı? Aşırı takip, yorum, talep gönderme vs… Yaptıysanız belli bir zaman diliminde kısıtlandınız.
  3. Hesabınızla alakalı bir problem var mıdır diye bir şeyleri değiştirmeye çalıştınız mı? Örnek açıklama alanı ve ayarlardaki bir kaç şeyi değiştirerek kayıt etmeye çalışınız. Hata verirse sorun var demek.
  4. Şikayet alınan hesaplarda bir kısıtlama görülebiliyor. Burada özelliklerin çalışmasının engeli olabilir.
  5. Cihazdan kaynaklı olma olasılığı için farklı bir telefondan test edin.
  6. Telefona veya uygulamaya günceleme gelmişse belki bu sorun yaşatabilir. Tik Tok’ un önceki bir versiyona geçin.
  7. Ban gibi bir şeye maruz kalabilirsiniz. Başka bir internet üzerinden ve telefonla işlem yapınız. Yoksa modeminizi kapatınız açarak biraz bekleyip test edin.
  8. Pro adlı hesaba geçerek sistemle alakalı sıkıntıları atlatabilirsiniz. (Ayarlardan hesabı yöneten işlem yapacaksınız)
  9. İşlem yapılan telefonun tarihini kontrol edin. 
  10. Bilgisayardan hesabınızla alakalı bie şeyleri kontrol ediniz ve işlemlerde hata veriyor mu diye inceleyin.
  11. Kullanılan banka hesabından alakalı olabilir.
  12. Yaptığınız çok sık banka hesabı ekleme veya çekme nedeninden saatlik bir engel gelmiş olabilir.
  13. Telefon veya mail ekli değilse ekleyip doğrulayarak test edin.
  14. Bölgesel veya kısmı geçici bir problem çıkabilir. İlerleyen saatlarda sık olmamak kaydi ile tekrar denenebilir.

İşte bunların işinize yarayacağını düşünüyoruz. Her şey denendi ama çözüme ulaşamadıysanız o zaman destek talebini para çekemiyorum olarak açabilirsiniz. Bunun için ben yazandan noktalı alana ve ayarlardaki rapor kısmına ulaşın.

TikTok para çekme işleme koyulamadı hatası
TikTok para çekme işleme koyulamadı hatası

Eğer eklemeye çalıştığınız hesapla alakalıysa bankanızla görüşünüz. Birde çok sık banka bilgilerini veya hesabını değiştiriyorsanız güvenlik devreye girerek şüpheli algısı oluşabilir. Tabi bu tüm davranışlarda aynı tepkiyi verebilir. Örnek farklı yerlerden sık sık giriş yapmanız veya şifrenizi sıfırlamaya çalışmanız gibi.

TikTok işleme koyulamadı sorunu
TikTok para neden işleme koyulamadı

Sürekli işlem engeli çıkıyor ise

Ağın kendisinden kaynaklı olmayan durumlarda bizim aklımıza gelen şüpheli görülen işlemlerde ve hareketlerde çıkma olasılığı var. Örnek o an bir sıkıntının yaşanmasından dolayı işleme alınamıyor. Lakin kullanıcının sürekli denemesinden dolayı farklı bir sorun çıkmış oluyor.

Sürekli engellenen para çekme işlemlerinde daha önce hesabınıza girerken kullanmadığınız cihaz ve internetle test edilmesi gerekiyor. Eğer bir hesabın otomatik olarak sisteme takıldığı görülüyorsa kesinlikle güvenlik kısmında denetlemeye alındığı anlamı taşır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak