TikTok taslaklar silindi kurtarma

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

TikTok silinen taslaklardaki videoları geri almak için bir çözüm yolu var mıdır diye soranlar oluyor. Taslaklar silindi kurtarmak için bir ihtimal bir kaç yöntem iş görebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TikTok silinen taslakları geri almak için taslak kurtarma yöntemi arayanlar için kesin olmasa da bir şeyler önereceğiz. Burada dikkat edilmesi gereken durumlar var ve taslaklar neden silindi sorusunu da yanıtlayacağız. Burada şikayet edilerek bir çözüm arayanlar varsa pek uğraşmamalarını öneririz. Şikayet sitelerine yazarak bir yol bulamazsınız.

Taslaklar neden silinir sorunuzun yanıtı: Taslaklar uygulama aracılığı ile kayıt edilir ve uygulama telefondan kaldırıldığında buradaki videolar silinir. Şunu unutmayınız telefonda kullanılan bir bakım uygulamasında yapılan gelişmiş temizleme işlemi bazen bu şekildeki kayıtlı şeyleri temizleyebiliyor.

Gelelim silinen taslak nasıl geri alınır sorusuna, burada yapılacak farklı ağlarda paylaşılmışsa bunlardan ilgili videoların indirilmesi, düet yapılmışsa yuapan kişinin profilinden içeriğe ulaşılması ve cihazdan veri kurtarmayla ulaşılmaya çalışma.

  1. Çoğu ağda yayınlanan içerikler farklı platformlarda karşınıza çıkabiliyor. 
  2. Telefonunuzda daha önce yer alan içerikleri kurtarma programı ile almanız mümkün.
  3. Profilinize girip kalp simgesine dokunun ve silinmiş video orada yer alıyorsa tıkladığınızda siyah ekran gelir ve üstüne basılı tuttuğunuzda video kayıt edilme önerisi ile bir ihtimal içeriğe ulaşmış olursunuz.

Bir şey yapamadım ve yardım almak istiyorum diyenlere önerimiz uzaktan destek hizmeti veren yerlerle ya da bu işlere aşina tanıdığınız bir kişiden yardım almanız. Bunun dışında geliştiriciye yazmak istiyorsanız o zaman aşağıdaki sıralamayı takip ediniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hesaba erişiminiz varsa profilinizdeki ayarlar alanında rapor et kısmından alakalı bir başlık üzerinden görüşebilirsiniz. Erişimi olmayanlar için ? işaretine dokunulur → sorunu yakın bir başlık seçilir → alt başlığı varsa dokunulur → açıklama alanı düzgün şekilde doldurulur ve görselle bir durum anlatılacaksa eklenir.

TikTok taslaklar silindi kurtarma

Aşağıda hali hazırda olan bir görsel üzerinden örnek sunduk ve tahmini belli bir zaman içerisinde geri alınabiliyor diye düşünüyoruz. Eğer hesap silindi ise bu paylaşımları 30 gün içinde alabiliyorsunuz ve sonrasında bunlarda siliniyor diye biliyoruz.

TikTok silinen taslakları geri alma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geri getirme programıyla işlem yapmak isteyenler için çoğunlukla paralı olan sürümlerin iş gördüğünü belirtelim. Bazı parasız olanların belli bir dosya formatını ve yüzdesini aldığı görülebiliyor. Bununla alakalı çok sayıda önemli içeriği sizlere hazırladık.


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2020, 20:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.