Tivibu nasıl kurulur

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung, LG, Sony, Vestel, Philips, Arçelik, Beko, Hi-Level, Sunny, Grundig, Axen ve Seg Smart TV Led televizyon Tivibu ev nasıl kurulur – Web / Tivibu ayarları.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Önceleri sadece internet üzerinden hizmet veren Tivibu artık evde televizyondan izleyebileceğiniz bir dünya sunmakta. Türk Telekom’un en büyük yatırımlarından bizi olan Tivibu Ev ile artık birçok kanalı evinize getirebilirsiniz. Yerli ve yabancı kanalların yanı sıra spor kanalları ile de birçok maç müsabakası izlenebilmektedir. Tivibu Ev kurulumu ise biraz detay gerektiren bir işlemdir. Bu yazımızı inceleyerek kurulumun nasıl yapılacağınız öğrenebilirsiniz.

Öncelikle kurulum için gerekli olanları listeleyelim. Kurulum öncesinde IP TV Uyumlu Modem, Güç adaptörü, Tivibu Ev cihazı, Güç adaptörü, Tv ile cihaz arasında bağlantıyı
sağlayacak Scart kablo, Tv ile cihaz arasında bir diğer bağlantıyı sağlayacak HDMI kablosu ve son olarak Ethernet Kablosu hazırlanması gerekir.

Hazır olan malzemeler sonrasında kuruluma geçebilirsiniz. Kurulum için öncelikle Tivibu Ev paketinden çıkacak olan modemi çalıştırın. Modem kurulumunu yaptıktan sonra aynı işlemleri Tivibu cihazı içinde yapılması gerekmekte. Daha sonra televizyona Scart kablosunu takıyoruz ve diğer ucunu ise modeme bağlıyoruz. Eğer HDMI çıkışı varsa yine aynı işlem gerçekleştirilmeli. Ethernet kablosunu ise bir ucu modemde bir ucu cihazda olacak şekilde bağlanması gerek. Bu işlemleri bitirdikten sonra TV kumandasından bağladığınız Scart veya HDMI seçeneğiniz seçmelisiniz. TV’den kurulum otomatik olarak gerçekleşecektir. Daha sonra paketi satın alırken kayıt ettirdiğiniz cep telefonuna gelen SMS şifresini ekrana girmeniz istenecektir. Bu doğrulamayı yaptıktan sonra artık Tivibu Ev paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. www.andronova.net

Tivibu kurulumu nasıl yapılır

Tivibu nasıl kurulurTivibu kurulumuTivibu ev nasıl kurulurTivibu ev kurulumuTivibu nasıl kurulurTivibu nasıl kurulur 2018Tivibu kumanda kullanımıTivibu ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tivibu kurulumunda sorunla karşılaştıysanız yorum bırakabilirsiniz. Genelde müşteri hizmetleri kanalıyla sorun çözülmekte. Tivibu ev kurulumunda ilk kurulum yetkili servis personeli tarafından yapılmakta.


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 14:11

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak